Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ελληνικής ΓαλακτοβιομηχανίαςLaFarm Α.Ε. στη Διεθνή Έκθεση Food Expo 2022, η οποία πραγματοποιήθηκε 12-14 Μαρτίου, στο Metropolitan Expo.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας "το εντυπωσιακό περίπτερο της LaFarm προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ενώ παράλληλα η ομάδα της εταιρείας παρουσίασε και ενημέρωσε πλήθος επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για τα προϊόντα, την παραγωγή και τις υπηρεσίες της.

Με αφορμή την παρουσία της La Farm Α.Ε. στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, η κυρία Έλενα Πλεξίδα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της La FarmA.E. δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας σε μία από τις διεθνώς σημαντικότερες εκθέσεις στο χώρο των Τροφίμων και των Ποτών. Η FoodExpo αποτελεί κομβικό σημείο εμπορικών συναντήσεων για την αγορά μας. Συγχρόνως, μας δίνεται η δυνατότητα να αναδείξουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας εντός και εκτός συνόρων, διευρύνοντας τις συνεργασίες μας  με νέες δυναμικές συμφωνίες.

Η Γαλακτοβιομηχανία LaFarmA.E. ιδρύθηκε το 2007, στα Τρίκαλα, ως συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης που διατηρούσε ο κος Αθανάσιος Πλεξίδας, από το 1960. Η αποκλειστική δραστηριότητα της LaFarm είναι η παραγωγή και εμπορία Φέτας ΠΟΠ, ενώ αποτελεί μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στο χώρο της, με ημερήσια παραγωγική δυναμικότητα άνω των 100.000 κιλών Φέτας ΠΟΠ.

Η εταιρεία πραγματοποιεί σταθερή και συνεχή ανάπτυξη μέσω του σχεδιασμού νέων προϊόντων και νέων τεχνολογικών επενδύσεων, καθώς και μέσω του επανασχεδιασμού και της αναβάθμισης των ήδη υπαρχόντων προϊόντων.

Η αποστολή και το όραμα της La Farm είναι να εξυπηρετεί τους πελάτες της μέσα από το δίκτυο διανομών της, παρέχοντας στον τελικό καταναλωτή ένα άριστο τελικό προϊόν, πιστοποιημένο και ελεγμένο από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Επιπλέον, βασικό πλεονέκτημα της LaFarm αποτελεί η προσιτή τιμή σε συνδυασμό με τις αγνές πρώτες ύλες από Έλληνες πιστοποιημένους παραγωγούς.

Η εταιρεία έχει αποκλειστικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα SuperMarkets της Ευρώπης για την παραγωγή φέτας ιδιωτικής ετικέτας (privatelabel) αναδεικνύοντας την ως τη μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία στην Ελλάδα (εξάγει το 90% της παραγωγής της) σε πωλήσεις ΦΕΤΑ ΠΟΠ, ενώ παράλληλα προμηθεύει και την εγχώρια αγορά.

Η LaFarm απασχολεί περισσότερους από 220 εργαζόμενους σε σταθερή βάση, ενώ την περίοδο υψηλής παραγωγής οι εργαζόμενοι ξεπερνούν τους 280.Διατηρεί σταθερή συνεργασία με περισσότερους από 2.800 Έλληνες παραγωγούς για την πώληση του γάλακτός τους εδώ και 15 χρόνια και είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία σε παραλαβή γάλακτος.

Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της LaFarmA.E. έχουν έκταση 75.000 τ.μ. και διαθέτουν 3 γραμμές παραγωγής φέτας και 11 γραμμές συσκευασίας. Η εταιρεία έχοντας υψηλό αίσθημα της περιβαλλοντικής ευθύνης διαθέτει υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής βιοαερίου από τα απόβλητά του εργοστασίου".