Δοχεία με θεσσαλική φέτα "Όλυμπος" ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook ο Τρικαλινός Γιώργος Μπαμπατσιάς, της ομώνυμης οικογένειας που έχει στην ιδιοκτησία της το εστιατόριο Filoxenia στο Zandvoort της Ολλανδίας, γράφοντας:
"ΦΕΤΑ ΟΛΥΜΠΟΣ ΤΥΡΑΣ στο filoxenia. Zandvoort Ολλανδίας. Με γίδινο και πρόβειο γάλα. Ότι γίνεται απο Τρικαλινούς παραγωγούς και μάλιστα πολύ πετυχημένους σίγουρα ειναι τα καλύτερα".
Τα καλά εστιατόρια ξεχωρίζουν για τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούν. Είναι σημαντικό ότι ένα Τρικαλινό μαγαζί σε ανταγωνιστική αγορά του εξωτερικού δεν επιλέγει "φτηνή" φέτα ή λευκό τυρί για τους πελάτες του αλλά ένα από τα καλύτερα τυριά που παράγονται στην Ελλάδα.