Τη 2η θέση κέρδισε η Έγκριτος Group-Συνεργασία ΑΕ με την εφαρμογή NoPaperGov στον διαγωνισμό it4gov του Υπουργείου Εσωτερικών!  Ανάμεσα σε πάνω από 100 προτάσεις καινοτόμων εφαρμογών για τη διοικητική μεταρρύθμιση, η εφαρμογή της εταιρείας με "καταγωγή" από τη Θεσσαλία (Τρίκαλα, Βόλο , Καρδίτσα) πήρε το εισιτήριο για την τελική δεκάδα.
Η εφαρμογή NoPaperGov σχεδιάστηκε για να διευκολύνει τον πολίτη στις συναλλαγές του με το δημόσιο, στο κομμάτι που αφορά τα απαραίτητα γι αυτόν έγγραφα, δίνοντας του το δικαίωμα να τα αποθηκεύει και να τα αποστέλλει μέσω του κινητού του επί τόπου στην υπηρεσία  με την οποία συναλλάσσεται. Πρόκειται ουσιαστικά για ψηφιακή βιβλιοθήκη εγγράφων - δικαιολογητικών στο κινητό που στοχεύει στη μείωση της γραφειοκρατίας και τη συνεχή αναπαραγωγή των ίδιων εγγράφων.
Χθες, στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών, έλαβε χώρα η παρουσίαση των 10 επικρατέστερων εφαρμογών και η διαδικασία επιλογής και βράβευσης των τριών πρώτων.
Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης σημείωσε στο τέλος της εκδήλωσης ότι εφαρμογή NoPaperGov θα είναι ανάμεσα στις 4 που θα προωθηθούν άμεσα προς υλοποίηση από το ΥΠΕΣΔΑ.