Στην επιβράβευση καινοτόμων εφαρμογών για τη διοικητική μεταρρύθμιση οι οποίες στηρίζονται στις νέες τεχνολογίες προχωρά το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Μέσα σε αυτές επιλέχθηκε προς βράβευση και η πρόταση της εταιρείας ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε. με έδρα την Αθήνα, αλλά με πραγματικές ρίζες σε Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, αφού από εδώ ξεκίνησε η δραστηριότητα της και συνεχίζει να διαθέτει γραφεία και προσωπικό στις τρεις θεσσαλικές πόλεις εξυπηρετώντας με συστήματα πληροφορικής Δήμους και Νομικά Πρόσωπα. Στο σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ αναφέρονται τα εξής: 

"NoPaperGov
Φάκελος στο κινητό με δικαιολογητικά
Το NoPaperGov είναι μια εφαρμογή κινητού που αποτελεί μια ψηφιακή βιβλιοθήκη εγγράφων - δικαιολογητικών στο κινητό στοχεύοντας στη μείωση της γραφειοκρατίας και τη συνεχή αναπαραγωγή των ίδιων εγγράφων. Δημιουργός είναι ο όμιλος εταιρειών ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP με επικεφαλής τον Γιώργο Κολοβό. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Εταιρείας, «βλέπουμε καθημερινά το χαρτοβασίλειο του Δημοσίου με τους κρατικούς φορείς που συνεργαζόμαστε. Σκεφτήκαμε να μετατρέψουμε το κινητό σε αποθετήριο χρήσιμων εγγράφων, από κρατικά δικαιολογητικά μέχρι πτυχία - φορολογικές δηλώσεις και ενημερωτικές καρτέλες οφειλών και απαιτήσεων κλπ με δυνατότητα αμφίδρομης online επικοινωνίας με τον υπολογιστή που διαθέτει κάθε επιχειρησιακός δημόσιος ή και ιδιωτικός παράγοντας."
Η βράβευση θα γίνει την Τετάρτη 13 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής στις 16:00 από τον Υπουργό κ. Βερναδάκη παρουσία κοινού.