Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Τρικαλινή Σοφία Μαργαρίτη, η οποία με μεγάλη απογοήτευση άκουσε στο χθεσινό επεισόδιο τον Γιώργο Λιανό να της ανακοινώνει πως αναμένεται η οριστική διάγνωση των γιατρών σχετικά με τον τραυματισμό της στο πόδι της, που την έχει κρατήσει εκτός των αγωνισμάτων για τουλάχιστον 10 ημέρες. 

Κι ενώ η ίδια δηλώνει πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και καμία ενόχληση, έτσι ώστε να ξαναμπεί δυναμικά στο παιχνίδι, φανερά σοκαρισμένη άκουσε τον γνωστό παρουσιαστή να της λέει, πως αν οι γιατροί στην επόμενη ενημέρωσή τους σχετικά με το πώς πάει το πόδι της δεν την επιτρέψουν να αγωνιστεί, τότε θα πρέπει να αποχωρίσει από το ριάλιτι.

«Ακόμα και με ένα πόδι θα αγωνιστώ. Είμαι αποφασισμένη. Θέλω να φέρω μία νίκη στην ομάδα μου, ιδιαίτερα σήμερα που το έπαθλο είναι φαγητό. Δεν ήρθα εδώ για να περάσω την ώρα μου, με δυσκολεύει πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν παίζω, αλλά σέβομαι την απόφαση των γιατρών. Ο αγώνας που δίνω είναι για τα παιδιά μου», δήλωσε η Σοφία Μαργαρίτη.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου η Σοφία σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και με δάκρυα έλεγε στους συμπαίκτες της πως "αν φύγω από το παιχνίδι, θα καταστραφώ". 

Ο τραυματισμός της Τρικαλινής παίκτριας του Survivor αποτελεί σοβαρό θέμα τόσο για την ίδια, όσο και για την ομάδα της, αφού πρόκειται για μία από τις πιο δυνατές παίκτριες με πολλές νίκες, μονοπολώντας το ενδιαφέρον των συζητήσεων στην καλύβα "των κόκκινων", όπως αποδεικνύεται και στο τρέιλερ του επεισοδίου που θα δούμε το βράδυ της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου.   

trikalaenimerosi.gr