Το νέο τρέιλερ του επεισοδίου Survivor 4, που θα προβληθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου έδωσε στην δημοσιότητα ο Σκαι. 

Την ώρα που φήμες μιλούν για την επιστροφή της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, αλλά και για όσα έγιναν μετά την τελευταία ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, από το τρέιλερ λείπει ο άγριος τσακωμός του Τριαντάφυλλου με τον Περικλή Κονδυλάτο, καθώς ίσως ο σταθμός θέλει να μην βγάλει στο "φως" αυτά τα γεγονότα. Αντιθέτως βλέπουμε την είσοδο δύο γυναικών στο ριάλιτι επιβίωσης, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για την είσοδο της Βαλέριας Χοψονίδου στην Κόκκινη ομάδα. 

Την ίδια στιγμή, η Σοφία Μαργαρίτη έχει ένα έντονο ξέσπασμα, μιλώντας για τα παιδιά της, απαντώντας στις κατηγορίες της Μπλε ομάδας ότι πήγε στο ριάλιτι για να τα προβάλλει με στόχο να γίνει αγαπητή.

"Με δανεικά ήρθα από τα Τρίκαλα, να πάω Αθήνα για να πάρω το αεροπλάνο, να δώσω ένα χρυσαφικό που είχα, να πάρω ένα 50ρικο και να μου λένε ότι προβάλλω τα παιδιά μου. Είναι ντροπή! Πώς ξύπνησαν σήμερα, αν κοιμηθήκανε, που δεν είμαι εκεί να τα σκεπάσω, που με βλέπουνε στην τηλεόραση και στεναχωριούνται, να κλαίνε για τη μάνα τους. Ήρθα εδώ να κάνω κάτι", είπε η παίκτρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τρικαλινή Σοφία Μαργαρίτη μέχρι στιγμής είναι μια από τις πιο δυνατές και καλύτερες παίκτριες του παιχνιδιού. 

Όπως έχει δείξει πάρα πολλές φορές, με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια παλεύει, στο πλαίσιο του παιχνιδιού επιβίωσης, να ξεπεράσει τις δυσκολίες παραμένοντας, όπως και η ίδια δηλώνει, προσηλωμένη στον στόχο της. 

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου:

trikalaenimerosi.gr