Τη χθεσινή του δήλωση στο βήμα της Βουλής που σήμανε συναγερμό στην Κουμουνδούρου σχολίασε στη Λέσχη 97,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος:

«Θέλησα να υπερασπίσω συνολικά το έργο της δικαιοσύνης, το οποίο δέχεται βολές. Ούτε το κόμμα μας έκανε σημαία το θέμα της Novartis, μόνο ο Παύλος Πολάκης το έκανε. Έκανα κάποιες διευκρινήσεις, θεωρώντας όμως ότι δεν υπάρχει διαφοροποίηση μου από τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Θεώρησα αναγκαίο, συζητώντας με τη συνείδηση μου, ότι έπρεπε να το κάνω καθαρό αυτό.

Δέχομαι την ετυμηγορία, γιατί το τάιμινγκ του να κυνηγάνε τώρα την κυρία Τουλουπάκη είναι μια ακραία συμπεριφορά, την οποία δεν μπορούμε να αφήσουμε έτσι. Υπερασπίστηκα την κυρία Τουλουπάκη, και πήγα έτσι απέναντι στην Κουμουνδούρου. Επιδίωξη μου είναι να γίνεται σεβαστή η δικαιοσύνη στα πορίσματα που βγάζει, ακόμα και όταν διαφωνούμε με αυτά.

Κατεβαίνοντας από το βήμα της Βουλής, μου ζήτησε η Όλγα Γεροβασίλη να δώσω εξηγήσεις, και τις έδωσα. Δεν διαφοροποιούμαι από τη γραμμή του κόμματος, συμφωνώ με τις κινήσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Αν καταλάβαινα ότι είμαι σε σύγκρουση με την ομάδα και ότι έκανα κάποιο λάθος, φυσικά και θα παραιτούμουν. Εγώ θεωρώ όμως ότι δεν ήμουν. Και το ότι δεν θα ξανακατέβω βουλευτής δεν σημαίνει κάτι, δεν γίνεται να φύγω από το σπίτι μου, είμαι στο χώρο αυτό πάρα πολλά χρόνια.»