Μετά την κορυφή της μαγειρικής ο Άκης Πετρετζίκης κατακτά και αυτήν του Ολύμπου. 

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ο ίδιος έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ανέβηκε στην κορυφή του ψηλότερου βουνού της Ελλάδας και με χαρά γνωστοποιεί στους φίλους του, πως βρίσκεται μαζί με τους θεούς του Ολύμπου.

Μακριά από τις υψηλές θερμοκρασίες της κουζίνας και την πίεση των επαγγελματικών του υποχρεώσεων ο δημοφιλής master chef για άλλη μια φορά βρίσκεται σε ένα αγαπημένο του μέρος. 

Ο Όλυμπος για τον Άκη Πετρετζίκη είναι ένας συνηθισμένος καλοκαιρινός του προορισμός, αφού όπως ο ίδιος ομολογεί, κάθε καλοκαίρι επιστρέφω εκεί. Όχι, δεν είναι κάποιο κοσμοπολίτικο νησί. Δεν έχει χρυσαφένιες αμμουδιές και καταγάλανα νερά. Είναι, όμως, ένα από τα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας και το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να το εξερευνήσει κανείς (μια και το χειμώνα δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του άνθρωπος). 

Ο Όλυμπος, είναι ένα από τα μέρη της χώρας μας το οποίο αξίζει να επισκεφτεί κανείς έστω μία φορά στη ζωή του. Εγώ, έχω επιλέξει να κάνω την εκδρομή αυτή κάθε καλοκαίρι παρέα με τους φίλους μου.

trikalaenimerosi.gr