O δικηγόρος  Μπάμπης Τσιανάκας και η οικονομολόγος Ξένια Τσουρβάκα (κόρη του γνωστού γιατρού Στέφανου Τσουρβάκα), τρικαλινοί στην καταγωγή, ένωσαν τις ζωές τους, το προηγούμενο Σάββατο, με έναν λαμπερό γάμο στον ιερό ναό του Αγ. Νικολάου , στα Τρίκαλα. 

Σε μια λιτή αλλά εξαιρετικά «κομψή» τελετή, παρουσία φίλων και συγγενών, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι απόλαυσαν το γάμο που φάνηκε να είχε σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια.
Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο τρικαλινός στην καταγωγή, δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ Σωτήρης Πολύζος και  η εκπαιδευτικός Λίλια Κώτση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έλειψαν οι υψηλοί προσκεκλημένοι με τον εκδότη των Παραπολιτικών κ. Γιάννη Κουρτάκη να ξεχωρίζει. Ο ίδιος παρευρέθηκε στα Τρίκαλα από την περασμένη Παρασκευή, μαζί με στενούς του συνεργάτες, λόγω της καλής σχέσης που έχει με τον «δικό» του άνθρωπο και κουμπάρο Σωτήρη Πολύζο, θέλοντας να τιμήσει και το ζευγάρι.
Πολιτικοί, μεταξύ των οποίων ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας, ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας, οι πρώην βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος καθώς και ο πολιτευτής Θανάσης Λιούτας, επιχειρηματίες καθώς και πλήθος φίλων του ζευγαριού κατέφθασαν από όλη την Ελλάδα και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την ξεχωριστή αυτή βραδιά του ζευγαριού.
Το κοστούμι γαμπρού ήταν Takis Giannetos  το νυφικό από τη σχεδιάστρια Maria Konidi, μαλλιά Παυλίνα-Στέφανος, μακιγιάζ Βάσω Μπαμπούρη και η διακόσμηση Ds Dimitra.
Η δεξίωση δόθηκε στο Grand Meteora στην Καλαμπάκα και την βραδιά επιμελήθηκε μουσικά ο gj Thanos Fligkos με guest τον γνωστό καλλιτέχνη Κώστα Δόξα.