Με προωθητικές κινήσεις που ξεκίνησαν να υλοποιούνται από μία εβδομάδα έως και δέκα ημέρες νωρίτερα, κινείται τις τελευταίες ημέρες ένα μεγάλο μέρος της αγοράς λιανικής και στα Τρίκαλα. 

Σήμερα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου τα καταστήματα της πόλης αναμένεται να κάνουν ηχηρές προσφορές σε πολλά από τα προϊόντα τους και στις αγορές της τεχνολογίας αλλά και της ένδυσης και υπόδησης με αποτέλεσμα να τονωθεί το αγοραστικό ενδιαφέρον μιας και οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να βρουν μία μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα, σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές.

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα καταστήματα και την ερχόμενη Κυριακή 26 Νοεμβρίου με την Black Friday εφέτος να ακολουθεί η Cyber Monday την ερχόμενη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

Χρήσιμες συμβουλές

*Πριν αγοράσετε, κάντε μία έρευνα αγοράς, για να έχετε εικόνα όχι μόνο για την τιμή (την αρχική αλλά και τη νέα) αλλά να έχετε εικόνα και για την ποιότητα των προϊόντων.

*Μην παραλείψετε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξετε βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είστε βέβαιοι ότι η τιμή που έχετε εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.

*Βάλτε όριο στις πραγματικές ανάγκες σας, καταγράφοντάς τις σε με λίστα, ώστε να κάνετε τις αγορές που θα συμβαδίζουν με τον προσωπικό ή οικογενειακό σας προϋπολογισμό, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο τις αλόγιστες δαπάνες.

*Ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής σας όταν αγοράζετε προϊόντα με δόσεις. Ιδίως για αγορές με πιστωτική κάρτα, να είστε πάντα ενημερωμένοι για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς

*Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα προϊόντα πρέπει να φέρουν την αρχική τιμή και την τιμή προσφοράς (όχι το ποσοστό της έκπτωσης). Στις προσφορές, συχνά αναγράφεται ότι δεν γίνονται αλλαγές, γι’ αυτό εάν μετανιώσετε, δεν θα έχετε τη δυνατότητα αλλαγής.

trikalaenimerosi.gr