Τον πρώην Δήμαρχο Πελινναίων Δημήτρη Χατζή ονομάτισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ως υπεύθυνο για την καθυστέρηση που παρατηρείται στο έργο της εθνικής οδού Τρικάλων- Λάρισας στο ύψος της κλινικής Animus:

« Στον κ. Χατζή, στον οποίο έχει βγει απόφαση με τον Νόμο 7 Α για αναγκαστική απαλλοτρίωση, οφείλεται η καθυστέρηση. Η κατάθεση των χρημάτων για την απαλλοτρίωση της έκτασης του έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. Παρότι του έχω τηλεφωνήσει 2 φορές, δεν υπάρχει συνεννόηση, δεν απαντάει. Συνεπώς, πηγαίνουμε μέσα στον Σεπτέμβριο σε αναγκαστική αποβολή από την έκταση του, ήδη μας έχει καθυστερήσει 1,5 χρόνο.

Είναι ένα από τα εμπόδια στο έργο, μεγάλο εμπόδιο συγκεκριμένα. Βάζει μεν ο νόμος τα πράγματα στη θέση τους, καθυστερεί όμως το έργο. Και αυτή η καθυστέρηση κάτι υποκρύπτει, γιατί εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ένας πρώην Δήμαρχος, με γνώση των πραγμάτων και της διαδικασίας, να αντιστέκεται με αυτόν τον τρόπο. Αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω, ειδικά οι πρώην δημόσιοι άνδρες θα πρέπει να έχουν κατανόηση μεγαλύτερη από τους υπόλοιπους.

Το έργο θα γίνει και θα προχωρήσει κανονικά, με προοπτική ολοκλήρωσης στον ένα χρόνο από τώρα.»