Την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα αλλάξουν τα πράγματα στα Τρίκαλα και θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα, εξέφρασε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο Metropolis 95,5 για την πρόκληση στην καριέρα του, αλλά και για τις πολύ καλές συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα.
«Τα Τρίκαλα φαντάζουν ότι έχουν μείνει πίσω. Στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι, η ομάδα να μαζέψει τους βαθμούς που πρέπει και εάν πλησιάσει στην κορυφή θα μπορούμε να αναθεωρήσουμε τον στόχο μας. Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και τη συγκομιδή βαθμών, ξεκινώντας από το κάθε παιχνίδι που έρχεται. Η ομάδα κυνηγάει το αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει. Τα Τρίκαλα έχουν πολύ καλό υλικό, το οικονομικό λυμένο και κόσμο και με καλά αποτελέσματα θα αλλάξουν τα πράγματα», τόνισε ο Βοσνιάδης.
Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την υποψηφιότητά του στα βραβεία του ΠΣΑΤ: «Το σημαντικό είναι ότι μας επιλέξανε οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι καλύτεροι κριτές των προπονητών». Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε σήμερα τη λύση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Γιάννη Σιδεράκη, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.