Η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, ύστερα από τρεις διαδοχικές ήττες, είναι το ζητούμενα για τα Τρίκαλα BC στο σημερινό εντός έδρας αγώνα με τον Άρη.
Τα Τρίκαλα θα υποδεχθούν τους «κιτρίνους» (17.00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League, με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται με το γνωστό πρόβλημα του Όβι Σόκο, ο οποίος παραμένει τραυματίας (θλάση). Ο Βρετανός φόργουορντ αναμένεται να επανακάμψει στο εντός έδρας ματς με το Ρέθυμνο, για την 20η αγωνιστική, καθώς έχει ήδη αποφασιστεί να προφυλαχθεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (18/02, 17.30). Αντίθετα, κανονικά στη διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη θα τεθεί ο εσχάτως αποκτηθείς Αμερικανός φόργουορντ, Πολ Τζόουνς.
Aπό την πλευρά του ο Γιώργος Τσιάρας, μέσω του blog που διαθέτει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρει ότι «δουλεύοντας σκληρά αυτές τις μέρες, θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση το Σάββατο απέναντι στον Άρη. Μια καλοδουλεμένη ομάδα που τελευταία είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση όπως φαίνεται από τις εμφανίσεις της στις αναμετρήσεις για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το Eurocup. Στο γήπεδο μας με την βοήθεια του κόσμου, που μας έχει σταθεί πολύ την φετινή σεζόν, φυσικά θα παλέψουμε για τη νίκη».
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου
ΔΚΓ Ήλιδας 17:00 Κόροιβος Αμ.-Κηφισι Αναστόπουλος, Πουρσανίδης Γ., Καλδίρης
ΚΓ ΠΑΟΚ 17:00 ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο Σχινάς, Σώμος, Μαγκλογιάννης
ΔΚΓ Τρικάλων 17:00 Τρίκαλα-Άρης Φούφης, Μάνος, Γεωργιάδης
ΚΓ Τρίπολης 17:00 Αρκαδικός-Κολοσσός Ρ. Γκόντας, Σταματόπουλος, Βαρδάλος
ΔΑΚ Καλαμίτσας 17:00 Καβάλα-ΑΕΚ Κορομηλάς, Ανδρικόπουλος, Τζαφλέρης
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου
ΟΑΚΑ 17:30 Παναθηναϊκός-Απόλλων Π. Μητσόπουλος, Πουρσανίδης Κ.

ΚΓ Λαυρίου 20:30 Λαύριο-Ολυμπιακός Χριστοδούλου, Διαμαντής, Σκούτας
BAΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ολυμπιακός 33
Παναθηναϊκός 33
ΑΕΚ 30
Αρης 29
Κηφισιά 26
ΠΑΟΚ 25
Απόλλων Πατρών 25
Κολοσσός Ρ. 24
Τρίκαλα 23
Κόροιβος Αμ. 23
Ρέθυμνο 23
Λαύριο 22
Καβάλα 21
Αρκαδικός 20