Πλούσιο το σαββατοκύριακο για την ομάδα της Άμιλλας στο βόλεϊ. Το Σάββατο η ομάδα των γυναικών υποδέχθηκε την ομάδα του Τυρνάβου στο κλειστό της Μπάρας. Η ομάδα του Τυρνάβου πιο έμπειρη και με πιο ολοκληρωμένες παίκτριες επιβλήθηκε εύκολα της τρικαλινής ομάδας με 3-0 σετ ( 16-25, 20-25,      21-25).
Για την ομάδα της Άμιλλας αγωνίστηκαν: Γάτσια Χ., Γούλα Π., Πάνου Δ., Σταμούλη Κ., Κουρομπλή Ε., Αδάμου Ε., Προβίδα Ε., Ζησοπούλου Δ., Κουκούλα Γ.
Την Κυριακή επίσης στο κλειστό της Μπάρας η ομάδα των κορασίδων της Άμιλλας ξεκίνησε το β’ γύρο του πρωταθλήματος και υποδέχθηκε την ομάδα του Απολλώνειου Λάρισας. Η ομάδα της Λάρισας στάθηκε καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μέσα  στο γήπεδο και κέρδισε δίκαια το παιχνίδι με 3-0 σετ. Τα κορίτσια της Άμιλλας με αρκετό άγχος και λάθος επιλογές σε πολλές φάσεις αρκέστηκαν στην εμπειρία της ήττας η οποία αποτελεί μάθημα για τα επόμενα βήματα.
 Τα σετ (9-25, 15-25, 21-25).
Σύνθεση : Γούλα Π., Σταμούλη Κ., Ζαγκλαβάρα Δ., Πάνου Δ., Μανώλη Ε., Ζησοπούλου Δ., Μπλατζή Ρ., Τσιάτσιου Δ., Μπουκουράκη Ε., Παπαγεωργίου Γ.,
Την Κυριακή ξεκίνησε και η ομάδα των αντρών της Άμιλλας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Αντιμετώπισαν εκτός έδρας την ομάδα του Φιλαθλητικού Λαμίας. Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και ενώ οι τρικαλινοί έχαναν με 2-0 ισοφάρισαν σε 2-2 και όχι μόνο αυτό αλλά προηγήθηκαν στο ταϊ μπρεϊκ με 11-6. Από εκεί και πέρα η ομάδα της Λαμίας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη. Τα σετ (25-19, 26-24, 21-25, 22-25, 15-13).
Για την ομάδα της Άμιλλας έπαιξαν: Γούλας Ε., Προγώνης Κ., Νήρας Α., Βουδούρης Γ., Ζησόπουλος Θ., Ανδρεόπουλος Σ., Μαραγκός Γ.