Συνεχίζεται  η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017 που θα βρει τα Trikala BC Aries στην Basket League για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου  οι κάτοχοι των περσινών διαρκείας έχουν δικαίωμα ανανέωσης της ίδιας θέσης που κατείχαν την περσινή σεζόν ενώ οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατοχυρώσουν κάποια από τις διαθέσιμες θέσεις με έκπτωση 10%. Από τις 17 Σεπτεμβρίου και μετά θα δοθούν στο κοινό όλες οι διαθέσιμες θέσεις συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν θα ανανεωθούν από περσινούς κατόχους.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα, 2431 101855) και  ώρες 10-2 το πρωί και 6-8 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή (Υπεύθυνη Νάντια Καραγεώργου) και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Viva επιλέγοντας οι φίλαθλοι online την θέση που επιθυμούν(www.viva.gr)
(*) Τα διαρκείας ισχύουν και για τα εντός έδρας παιχνίδια του κυπέλλου αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου (ώρα 17.00) με τον Προμηθέα Πατρών.