Ανακοινώνεται από τον ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα και τους υπευθύνους των τμημάτων υποδομής Γιάννη Καλιτζάκη και Γιόζεφ Βάντσικ , ότι επήλθε συμφωνία συνεργασίας με την ομάδα του Άγιαξ Ασπροκκλησιάς. Το τμήμα εφήβων της Ακαδημίας του ΑΟΤ με παιδιά γεννημένα τα έτη 2000 και 2001 θα συγκροτήσει αγωνιστικά την ομάδα της Ασπροκκλησιάς και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής και στον Β όμιλο.
Διοίκηση θα είναι οι άνθρωποι της Ασπροκκλησιάς και όλα τα αγωνιστικά θέματα υπό την σκέπη του ερασιτέχνη ΑΟΤ.  Προπονητής του τμήματος ο Γιάννης Καλιτζάκης .Η έδρα θα είναι σε γήπεδο των Τρικάλων ενώ θα γίνουν εντός έδρας αγώνες και στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς. Οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής του Α.Ο. Τρίκαλα ευχαριστούν τους ανθρώπους του Άγιαξ Ασπροκκλησιάς για την συνεργασία και για την δυνατότητα να συμμετάσχουν οι νεαροί αθλητές στο πρωτάθλημα κερδίζοντας εμπειρίες.
Τέλος, οι υπεύθυνοι της Κ19 του ΑΟΤ  ευχαριστούν τους ανθρώπους του Π.Ο. Φήκης για την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα και για την  άψογη φιλοξενία στην αποστολή.