Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου, η Τοπική Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδος (ΤΕΚΕ) και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων,  συνδιοργανώνουν το τοπικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ) στην πόλη μας.
Το πανέμορφο άλσος του προφήτη Ηλία θα γεμίσει με ποδηλάτες που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και τις ικανότητες σε αυτό το τοπικό πρωτάθλημα. Το Σάββατο στις 13:00  θα ξεκινήσουν οι αγώνες με τις μικρές κατηγορίες και την Κυριακή από τις 11 το πρωί θα έχουμε τις μεγάλες κατηγορίες  Ανδρών, εφήβων και γυναικών.
Ο Π.Σ. Τρικάλων θα συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα με 25 ποδηλάτες από την ποδηλατική του ακαδημία. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Για ακόμη μια χρονιά τα μέλη του Π.Σ. Τρικάλων θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια επιτυχημένη διοργάνωση. Στην συνέχεια μέχρι τέλος του μήνα, έχουμε προγραμματίσει άλλους δύο αγώνες στην πόλη μας. Ο επόμενος αγώνας στις 24 Μαρτίου  θα διεξαχθεί ξανά στον λόφο του προφήτη Ηλία. Επίσης την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου στις 31 έχουμε προγραμματίσει και την διοργάνωση ενός αγώνα δρόμου ταχύτητας που θα διεξαχθεί στην οδό Σκοπέλου, (μεγάλη ευθεία) προς το πανεπιστήμιο ΣΕΦΑΑ. Για του αγώνες αυτούς θα υπάρξει πλήρη ενημέρωση με δελτίο τύπου από τον Π.Σ. Τρικάλων.