Συνεχίζει το νικηφόρο σερί ο ΑΟ Τρίκαλα που κέρδισε τον ΟΦΗ εκτός έδρας χάρη στο πολύ όμορφο απευθείας φάουλ του Γκόλια στο 64ο λεπτό.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε τον αγώνα με διάταξη 4-2-3-1: Ο Στρέζος κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά παίζει ο Κιάσσος, αριστερά ο Βαλλιάνος με τους Κομεσίδη - Κώτσιο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή οι Μητρόπουλος, Πουρτουλίδης, Χαντί και στην επίθεση οι Μάνος (δεξιά), Πάγκαλος (αριστερά) και Βουό. Στο 2ο μόλις λεπτό ο Βουό είχε ένα σουτ και ακολούθησε στο 11' φάση με σουτ του Κουσκουνά. Στο 24' ο Κιάσσος απείλησε με μία σέντρα από δεξιά. Στην συνέχεια τόσο στο α' όσο και στο β' μέρος οι Κρητικοί πίεσαν αλλά δίχως αντίκρισμα.

Αντίθετα τα Τρίκαλα δίχως να έχουν κάνει πριν ιδιαίτερες φάσεις σκόραραν στο 64'. Φάουλ από τον Γκόλια και η μπάλα πήγε στο αριστερό "γάμα" του Στρέζου. Ο ΟΦΗ πρέσαρε και πιο μετά έχοντας καλή στιγμή με φάουλ του Μιλοσάβλιεβ μόλις άουτ. Στα λεπτά που απέμειναν δεν άλλαξε τίποτα επί της ουσίας παρά το έξτρα πρέσινγκ του ΟΦΗ και την ώθηση του κόσμου του. Μετά το πέρας της αναμέτρησης πάντως οι οπαδοί του ΟΦΗ ξέσπασαν με γιούχα προς τους παίκτες και την ομάδα!

ΣΚΟΡΕΡ: 64′ φάουλ Γκόλιας

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Βουό, Χαντί, Μάνος (57′ Ράντι), Πουρτουλίδης (68′ Μιλοσάβλιεφ), Πάγκαλος (77' Όγκμποε), Κομεσίδης, Κιάσσος, Βαλλιάνος και Μητρόπουλος.

ΑΟ Τρίκαλα (Π. Αμανατίδης): Αποστολίδης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρτζος, Λεάντρο, Στεφάνοβιτς (79′ Σαρακατσάνος), Μουμίν, Ριζογιάννης, Ρομπέρ (62′ Μπαϊκαρά), Γιαννιτσάνης (85′ Αρναρέλλης) και Κουσκουνάς.

Διαιτητής: Απόστολος Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

Με πληροφορίες από gazzetta.gr