Προβληματική είναι η κατάσταση στα Τρίκαλα και αυτό επιβεβαιώθηκε με την εμφάνιση στο Αίγιο. Δεν είναι μόνο η ήττα από τον Παναιγιάλειο, αλλά η συνολικά κακή απόδοση που είχαν.
Έντονα προβληματισμένος ήταν μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης και αυτό φάνηκε και στη συνέντευξη Τύπου στην οποία γνωστοποίησε πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.
Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μακεδόνας τεχνικός: «Θα μιλήσω με τη διοίκηση και όλα αυτά που υπάρχουν στο κεφάλι μας θα συζητηθούν. Πρέπει να αναθεωρήσουμε ή ο καθένας θα πάει σπίτι του».
Ο Βοσνιάδης θα έχει συνάντηση με τον Χρήστο Γιαλιά και σε αυτή θα τον ενημερώσει τι πρέπει να γίνει στο εξής για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Μένει να φανεί εάν θα τα βρουν οι δυο τους ή εάν τα Τρίκαλα θα χρειαστεί να ψάξουν εκ νέου για προπονητή.
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο. Κέρδισε δίκαια. Αποδεικνύεται ότι τις ομάδες δεν τις κάνουν τα ονόματα. Πρέπει να έχεις την διάθεση και την καρδία. Με τις φανέλες και τα ονόματα δεν γίνεται μόνο. Είναι κάτι που το έχουμε σαν πρόβλημα εμείς. Η εικόνα της ομάδας μας έχει κατάθλιψη. Το συναντώ πρώτη φορά στην ζωή μου. Έχουμε περάσει δύσκολες μέρες στο ποδόσφαιρο. Σήμερα είναι μια από τις πιο δύσκολες μέρες για μένα. Αυτή η ομάδα πρέπει να πατήσει στον πάτο και να ξεκινήσει να πάρει αποτελέσματα.
Στην πρώτη φάση η ομάδα δέχεται τέρμα, φεύγει όλο το πλάνο και από κει και μετά δεν υπάρχει αρχή και τέλος. Απλές φάσεις δεν μπορούμε να τις κάνουμε συνεργασίες. Μόνοι μας δίνουμε την μπάλα στον αντίπαλο. Αν δεν βρεθεί λύση σε αυτό θα υπάρξει πρόβλημα. Και δεν πρέπει κανείς να είναι ήσυχος.
Θα μιλήσω με την διοίκηση. Ήρθα με μεγάλα όνειρα στα Τρίκαλα. Πίστευα πολύ στο ρόστερ, στον κόσμο στην ομάδα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αναθεωρήσουμε η να συμφωνήσουμε για ένα πράγμα και να λέμε που θα πάει η συνέχεια αυτής της ομάδας ή ο καθένας θα πάει σπίτι του.
Ότι έχουμε χτίσει με μεγάλο κόπο στην καριέρα μας δεν μπορεί να χαθεί σε ένα μήνα. Επειδή δεν είμαι συνηθισμένος να χάνω αποτελέσματα και να 'χω το κεφάλι κάτω και να λέω δεν πειράζει και να κοιτάζω την επόμενη μέρα σίγουρα θα μιλήσω με την διοίκηση.
Πρέπει όλοι μαζί να βρούνε τον τρόπο να μην χάνονται τα παιχνίδια, τύπου Καλλιθέας.
Παιχνίδια που μόλις έρθει το πρώτο στραβό, είναι σαν να κλείνουν τα φώτα. Χάνουμε τον δρόμο μας. Σε αυτή την φάση που βρισκόμαστε πιο πολύ συσπείρωση θέλουμε και κουράγια και από κει και μετά έχουμε την εμπειρία να ισορροπήσουμε την ομάδα.
Ξέρουμε ότι υπάρχουν προβλήματα , τριγύρω που επηρεάζουν την ομάδα. Σίγουρα ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να βρεις τη δύναμη για να έχεις και την συνέχεια και στα δύσκολα. Όλα αυτά που υπάρχουν στο κεφάλι μας θα συζητηθούν με την διοίκηση και θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και την δική μας και της ομάδας. Συγχαρητήρια στον Δημήτρη, απο τη μέρα που ήρθε έχει μια καλή πορεία δεν θα έχει πρόβλημα για την συνέχεια. Απο εμάς συγγνώμη απο όσους ασχολούνται απο τον κόσμο κυρίως και τους ανθρώπους που είναι γύρω μας.
Δεν μπορώ να είμαι σε πάγκο μιας ομάδας που δεν αντιδράει. Έχω μάθει αλλιώς. Χωρίς να υποτιμήσω κανένα αντίπαλο , δεν μπορεί μια ομάδα με τέτοιο ρόστερ και δεν μένω στο κομμάτι μόνο των παικτών κάποια πράγματα έχουν γίνει για να έχει η ομάδα αυτή την φυσιογνωμία. Σίγουρα η ομάδα αυτή την στιγμή θέλει δύναμη , θέλει κουράγια θέλει ανθρώπους να σταθούν δίπλα της να την αγκαλιάσουν να την ξεκολλήσουν από την δύσκολη θέση που είναι, πρέπει να μιλήσουμε να δούμε αν υπάρχει συμφωνία σε αυτά που θα πούμε για την επόμενη μέρα της ομάδας. . Για αυτό λοιπόν πρέπει να μιλήσουμε. Αν δεν υπάρχει., δεν υπάρχει και λόγος».
Για τον Μαρουκάκη: «Ο Μαρουκάκης εχει ένα προσωπικό πρόβλημα και μένουμε εκεί, σε πολύ λίγο θα είναι κοντά στην ομάδα μας».
Αν μπορεί να αναστραφεί η εικόνα: «Κανείς προπονητής που βρίσκει την ομάδα στην 12η θέση όσο εμπιστοσύνη και να έχει και στην δουλειά του σας λέω αν ξεκινήσουν τώρα το πρωτάθλημα αυτό το ρόστερ θα μπορούσε να πετύχει καλύτερα πράγματα. Σίγουρα θα χρειαστεί δουλειά και υπομονή και συγκέντρωση και αγκάλιασμα για να μπορέσει η ομάδα να φτιάξει την εικόνα της και να δει την επόμενη μέρα. Υπάρχουν επόμενες μέρες στο ποδόσφαιρο. Δεν τελειώνει με μια δύο στραβές. Μπορείς να κάνεις πράγματα που να τους έχουν στο τέλος όλους ικανοποιημένους. Αρχικά να κάνεις μια ομάδα που θα ευχαριστιέσαι αυτό που βλέπεις στο γήπεδο. Με νίκες μπορείς να βάζεις βάσεις για τις επόμενες χρονιές σου. Είναι σημαντικό αυτή η ομάδα να συσπειρωθεί για να μπορέσουμε να γυρίσουμε αυτό το δύσκολο κομμάτι που έχει έρθει τώρα η ομάδα».

a-sports.gr