Πρώτο παιχνίδι για τις γυναίκες της Άμιλλας Τρικάλων στο βόλεϊ. Την Κυριακή υποδέχθηκαν την ομάδα Α. Ε. Καρδίτσας στο κλειστό της Κατσιμίδου. Αν και η ομάδα της Καρδίτσας προηγούνταν στο σκορ με 2-0 σετ, οι μικρές της Άμιλλας κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν τη νίκη με 3-2.Το γεγονός ότι τα κορίτσια των Τρικάλων, όχι μόνο πήραν τη νίκη αλλά έκαναν την ανατροπή, δείχνει ότι στην ομάδα υπάρχει θέληση, πάθος, αλλά και αρκετό ταλέντο. Επίσης ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι στην κερκίδα βρέθηκε αρκετός κόσμος που χειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητριών και έδειξε ότι στηρίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε από τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς. Τα σετ 16-25, 22-25, 26-24,25-21, 15-8.

Για την Άμιλλα επαιξαν: Βάρα Σ., Κουκούλα Γ., Γάτσια Χ., Πάνου Δ., Γούλα Π., Ζησοπούλου Δ., Παπαζήση Σ., Σταμούλη Κ., Νταράλα Α., Αδάμου Ε., Μανθοπούλου Ε., Προβίδα Ε., Παιάνα Χ.  
Την Κυριακή έγινε ο αγώνας των παγκορασίδων ανάμεσα στην ομάδα της Άμιλλας και του Ασκληπιού στο κλειστό της Μπάρας. Σε ένα κλίμα φορτισμένο,  η ομάδα της Άμιλλας έχασε με σκορ 3-0 σετ. Ο προπονητής της Άμιλλας  Θέμης Γούλας  δήλωσε: « Με  αργά και σταθερά βήματα χτίζουμε την ομάδας μας, η οποία πιστεύουμε ότι σε λίγο καιρό θα είναι πρότυπο για το αθλητικό γίγνεσθαι της πόλης μας και όχι μόνο. Το πάθος των κοριτσιών και το ταλέντο είναι περίσσια, αλλά αυτό στο οποίο θέλω να σταθώ στον σημερινό αγώνα, είναι το γεγονός ότι η κερκίδα του κλειστού της Μπάρας ήταν γεμάτη. Καταφέραμε και συσπειρώσαμε πάρα πολύ κόσμο (γονείς και αθλητές), ο οποίος στήριξε και στηρίζει όλη αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε από τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς. Ποτέ ξανά σε αγώνα παγκορασίδων δεν έχω δει τόσο κόσμο στην κερκίδα. Πέρα από χαρά αυτό με γεμίζει  και με ευθύνη για να σταθώ άξιος αυτής της εμπιστοσύνης. Υπομονή και τα καλύτερα έρχονται.»