Τα Τρίκαλα BC Aries πάλεψαν μέχρι το τέλος στο «Παλέ» απέναντι στον πανίσχυρο Άρη που πριν λίγες μέρες είχε σκορπίσει την Κύμη. Τα φαντάσματα του παρελθόντος (βλέπε τριαντάρες) ξύπνησαν όταν  με το το τέλος του 3ου δεκαλέπτου η διαφορά είχε φτάσει στο +23. Δεν πέταξε όμως ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του λευκή πετσέτα στο παρκέ και με εξαιρετική εμφάνιση έβγαλαν ωραίες φάσεις και μείωσαν στους δέκα με τον Τσαγκαράκη να χάνει τρίποντο στην εκπνοή για να μειώσουν ακόμη περισσότερο.

Ο Μπάρλοου ήταν ο κορυφαίος των Τρικάλων, εξαιρετικός και θεαματικός παίκτης που πολλές φορές χάριν θεάματος θυσίαζε την ουσία. Έκανε καρφώματα, έβαλε τρίποντα, έφαγε και μία τάπα απο τον Τρικαλινό Στέλιο Πουλιανίτη (!!!) του Άρη.

 

Ο Χότιν αν και λίγες ωρες στην ομάδα δικαίωσε τον τίτλο του «Χάινς των φτωχών». Έβαλε δώδεκα πόντους και μάζεψε οχτώ ριμπάουντ. Ο Λίποβι στα δύο τελευραία δεκάλεπτα ήταν εξαιρετικός ενώ μαχητής και πολύ καλός παίκτης ο Λιθουανός Μπιρούτα. Ο Τσαγκαράκης ήταν σε κακή μέρα, ήταν καλός στην οργάνωση του παιχνιδιού και στην άμυνα αλλά είχε τραγικά ποσοστά στα τρίποντα, μόλις ένα στα οχτώ.

Η ουσία είναι ότι τα Τρίκαλα BC Aries αν και στήθηκαν αργά δείχνουν ότι μπορούν να στήσουν και φέτος μία αξιόμαχη ομάδα.

Τα δεκάλεπτα: 25-15, 45-29, 65-42, 75-65

Άρης (Δημ. Πρίφτης):  Μάρμπλ 17 (1), Τσαϊρέλης 8, Κάμινγκς 15 (1), Μούρτος 2, Μπάκνερ 3, Ξανθόπουλος 5 (1), Φιλιώνης 3, Ζάρας 8 (2), Πουλιανίτης, Σίμτσακ, Σανικίτζε 3, Καββαδάς 11

Τρίκαλα BC Aries (Γ. Καστρίτης): Μακ Μίλαν 6 (1), Μπιρούτα 8 (1, 8 ριμπάουντ), Τσαγκαράκης 3 (1 στα 8), Μπάρλοου 16 (3), Βαρυτιμιάδης, Κάφει 9 (1), Λίποβι 11 (2), Καλλές, Χότιν 12 (8 ριμπάουντ)

*Πηγή sportrikala.gr, φωτό από sport24.gr