Ο ΝΠΣ Βόλος ήταν ο νικητής την Τετάρτη (22/8) στη φιλική αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, επικρατώντας με 2-0.
Στο γήπεδο της Νεάπολης ο Ηλιόπουλος από κοντά άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό κι ενώ ο Συριόπουλος είχε απομακρύνει αρχικά την μπάλα μετά από συνεργασία των Πέντα, Ουνγιαλίδη και Λούκας Γκαρσία.
Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, δεν έμελε να σκοράρουν, καθώς στο 58' ο Γιουκαρής νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από τον Καραγκιολίδη, παράβαση που κέρδισε ο Συμελίδης από τον Ενγκουέμ.
Ο ΑΟΤ είχε και δοκάρι στο 69' με τον Πάνο, με τους νεοφώτιστους της Β' Εθνικής να αποδεικνύονται πιο εύστοχοι και με τον Φράγκο στο 82' να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.
NΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης (60' Μπουργάνης), Γκαλίτσιος (70' Δημόπουλος), Ντεντάκης (70' Ανδρικόπουλος), Ρούσσος, Ουνγιαλίδης (70' Τουλίκας), Πέντα (70' Kορέλας), Ενγκουέμ (70' Δόρης), Μάντζης (70' Μεληκιώτης, 80' Μηλιώτης), Ηλιόπουλος (52' Φράγκος), Λούκας Γκαρσία (70' Δεμηρτζόγλου, 80' Μπάλας), Πίτου Γκαρσία (46' Καμπαγιέρο).
Έπαιξαν και οι: Μηλιώτης, Μπάλας, Μελικιώτης, Κορέλας.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Μαντιανί (62' Πάνος), Τσιμίκας (66' Γκόλιας), Γκουγκούδης (83' Μπαρτζώκας), Συριόπουλος (57' Θεολόγου), Πατσατζόγλου, Νιάρος, Γιουκαρής (77' Τσιάρας), Γκατζολάρι (83' Κατσαντώνης), Μακρίδης (60' Ράντι), Συμελίδης.

a-sports.gr