Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος του συνδέσμου Τρικάλων ορίστηκε τελικά να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο στάδιο Καραϊσκάκη στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος και Ηλίας Αλεξέας.
Ηδη στον ΠΑΟΚ υπάρχουν αντιδράσεις για τον ορισμό του τρικαλινού διαιτητή με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Κυριάκο Κυριάκου να αναφέρει στο λογαριασμό του στο facebook:  «Θα θυμίσω στο σύστημα της ΕΠΟ, ότι συνθλίβεται, πρώτα και κύρια επειδή αλλαζονικά προκάλεσε την κοινή λογική για πολλά χρόνια με επιλογές σαν τη σημερινή.
Ο Αρετόπουλος ήταν η ακριβώς αντίθετη λύση από την ενδεδειγμένη, όπως απέδειξε μεταξύ άλλων και στο παιχνίδι μας στην Τρίπολη. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε ότι πέρα από εκτός τόπου και χρόνου, είστε και σε διαδικασία εκδίκησης του ΠΑΟΚ. Αφού "κάψατε" όλους τους ικανούς διαιτητές, απομείνατε με τα φθαρμένα απομεινάρια του συστήματός σας και ξεφτυλίζεστε.
Σας υπενθυμίζουμε ότι πριν από μας, σας στέλνουν στον αγύριστο οι ανώτατοι προϊστάμενοί σας, η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ και σε αυτούς θα λογοδοτήσετε τη Δευτέρα για την επιλογή σας.
Στη συνείδηση τη δική μας και του κόσμου, η ανοησία σας δεν έχει προηγούμενο».