Την πρώτη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Χρήστο Αθανασόπουλο. Ο πρώην πορτιέρο του Παναιγιάλειου θα αγωνιστεί με τα χρώματα των Τρικάλων μέχρι και το τέλος της σεζόν, ενώ υπάρχει οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας του με την ομάδα. Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Χρήστου Αθανασόπουλου για τους επόμενους έξι μήνες, με οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας. Ο μέχρι πρότινος πορτιέρο του Παναιγιάλειου, γεννήθηκε στις 10/2/1982 και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματα στον Ατρόμητο Ιωαννίνων. Το καλοκαίρι του 2000 μεταγράφηκε στον Πατραϊκό, όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια, ενώ τα δύο επόμενα αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή. Την αγωνιστική περίοδο 2006-07 «έγραψε» 31 συμμετοχές με την Αναγέννηση Άρτας, για να ακολουθήσουν 3,5 χρόνια στην Καλλιθέα, με την οποία είχε 50 συμμετοχές, πριν από την επιστροφή του και πάλι στην Παναχαϊκή. Ακολούθησε ο Αιολικός και την αγωνιστική περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε στον Πανηλειακό, όπου έκανε 20 συμμετοχές. Πρόπερσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών έχοντας 39 συμμετοχές, για να ακολουθήσει η Λάρισα και ο Παναιγιάλειος στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα. Η ΠΑΕ τον καλωσορίζει στην οικογένεια του ΑΟΤ».
(*) Στο μεταξύ τη λύση της συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές της, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Τρικάλων στους οποίους και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.
Έτσι, παρελθόν αποτελούν από την τρικαλινή ομάδα οι Δημήτρης Χασομέρης, Αλεξάνταρ Ίλιτς, Στέβαν Ράσιτς και Ισμίρ  Πελίνκου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Χασομέρη, Αλεξάνταρ Ίλιτς, Στέβαν Ράσιτς και Ισμίρ Πελίνκου. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα».