Ο Χρήστος Νιάρος «ζύγισε» το πόδι του από 30 μέτρα και έστειλε την μπαλα στην γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Παϊτέρη χαρίζοντας την χρυσή νίκη και το πολύτιο τρίποντο στον ΑΟΤ.

Μία νίκη βάλσαμο για τον αποδεκατισμένο και εγκαταλελειμμένο από την διοίκηση του ΑΟΤ που όχι μόνο αποψίλωσε την ομάδα αλλά δεν πήρε κανέναν παίκτη για να την ενισχύσει.

Οι έντεκα όλοι και όλοι παίκτες που είχε ο Ουσταμπασίδης (και δωδέκατος ο Μανίσογλου που μπήκε προς το τέλος) πάλεψαν με νύχια και με δόντια απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας που δεν απείλησε καθόλου.

Τα Τρίκαλα είχαν την υπεροχή στον ιδιαίτερα βαρύ αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Τελικά έβγαλαν μία κλασσική ευκαιρία στο 36΄με τον Μπαξεβάνο ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και μία ακόμη ευκαιρία στο 47’.

Το γκολ για τα Τρίκαλα ήρθε στην εκπνοή λυτρώνοντας τους πάντες και σώζοντας και τον Ηλία Αϊβάζογλου ο οποίος καλός και διαλεγμένος μπήκε στο γήπεδο και πανηγύρισε την ίδια ώρα που οι «Σακαφλιάδες» είχαν δημιουργήσει κλοιό γύρω του.

Η νίκη οφείλεται ξεκάθαρα στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Ας ελπίσουμε έστω και την ύστατη ώρα να κάνει κάποιες κινήσεις η διοίκηση ώστε να λυθεί το θέμα του μπαν και να ενισχυθεί η ομάδα γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του…

Το παιχνίδι «σφύριξε» ο κ. Κατόπης (Σάμου) με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντόπουλο (Κορινθίας), Διαμαντή (Ηπείρου). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Νιάρο, Σανδραβέλη των Τρικάλων και Γιουκούδη, Γιαλαμούδη του Αλμωπού

ΑΟ Τρίκαλα (Νίκος Ουσταμπασίδης): Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Κεχαγιάς, Νιάρος, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Χειρίτραντας, Πέλκας, Ευθυμίου, Ελευθεριάδης (85’ Μανίσογλου)

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Γιαλαμούδης, Τριανταφυλλάκης (42’ λ. τρ. Πέττας), Κέρθι, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου (89’ Καράμπελας), Παρασκευάς, Ρόβας (89’ Μπακουτσής), Σέχου, Κολλαράς, Γιουκούδης (46΄ Ρίβας).

sportrikala.gr