Στο Διαιτητικό Δικαστήριο θα βρεθεί την Τρίτη (31/01, 16:00) ο ΑΟ Τρίκαλα. Όπως ανακοινώθηκε, θα εξεταστεί το αίτημα για διαιτητική επίλυση της προσφυγής που έχει  καταθέσει η διοίκηση κατά της Super League. Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ με εξώδικό της είχε ζητήσει στις 9 Σεπτεμβρίου να μην οριστεί το παιχνίδι Ολυμπιακός – Βέροια, κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλύψουν το κενό στο ενδεχόμενο τιμωρίας.

Σύμφωνα, πάντως, με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», ο ΑΟ Τρίκαλα έχει πάει την υπόθεση και στα πολιτικά δικαστήρια και αξιώνει το ποσό των 2,3 εκατ. ευρώ για διαφυγόντα κέρδη,

Η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 31/1/2017 και ώρα 16:00 θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και θα ασχοληθεί με το αίτημα για διαιτητική επίλυση διαφοράς προσφυγή, της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΕ, κατά του συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ».