Με ένα χρυσό μετάλλιο και ένα αργυρό επέστρεψε η ομάδα του ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ από το 6 Κύπελλο Τραμπολίνου ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 8-10 Φεβρουαρίου 2019.
Ο Φουτσιτζής Νίκος κατέκτησε την πρώτη θέση στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο στην κατηγορία των Παμπαίδων και η Κουρκούνη Δήμητρα την δεύτερη θέση κατηγορία των Νεανίδων. Όλη η ομάδα του ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ έκανε εξαιρετική εμφάνιση, όπου  στο αγώνισμα του Διπλού Μίνι Τραμπολίνο στην κατηγορία των Νεανίδων η Κοντούλη Μαρία να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση και η Ψαρή Ασπασίατην ένατη θέση.
Στην κατηγορία των Κορασίδων συμμετείχαν οι Ευαγγελακοπούλου Άρτεμις, η Τζιώλη Βαρβάρα και η Τζιμούρτου Μαρία όπου κατέλαβε την ένατη θέση. Στην κατηγορία των Παγκορασίδων η Βουγιούκα Φωτεινή και η Αντωνίου Στεφανία κατέλαβαν την τέταρτη και έβδομη θέση αντίστοιχα. Στο αγώνισμα του Τραμπολίνο οι αθλήτριες κάνανε παρόμοιες εξαιρετικές επιδόσεις.
Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Μέλλος δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με τις επιδόσεις όλων των αθλητών και αθλητριών και ήταν μια αρχή και ένα τεστ για τους επόμενους αγώνες της Ομοσπονδίας για τις προκρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και Διπλό Μίνι Τραμπολίνο.
Ο Σύλλογος συνεχίζει εντατικά τις προπονήσεις σε όλα τα τμήματα Ενόργανης Γυμναστικής, Τραμπολίνο, ανάπτυξης και αρχαρίων περιμένοντας από όλα τα παιδιά να βελτιωθούν όσο μπορούνε καλύτερα.