Μέχρι τώρα έφερνε ισοπαλίες, τώρα άρχισε και να χάνει. Ο ΑΟΤ βλέπει πλέον την κορυφή με …κιάλια μετά την ήττα στα Χανιά από τον Κισσαμικό με 3-0. Μία ήττα που ήρθε μετά από δώδεκα αγωνιστικές αήττητος συμπεριλαμβανομένων όμως πολλών απουσιών που είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια πολλών βαθμών.
Στο παιχνίδι που έκλεισε την 15η αγωνιστική τα Τρίκαλα είχαν στον πάγκο ως υπηρεσιακό τον Πέτρο Στοϊλα ενώ στην εξέδρα μαζί με το Δημήτρη Μπαταγιάννη παρακολούθησε το παιχνίδι Θωμάς Γράφας που αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή της ομάδας.
Είναι προφανές πως η καθυστέρηση στην επιλογή του νέο προπονητή έπαιξε και αυτήν τον ρόλο της καθώς η ομάδα πήγε ουσιαστικά ακέφαλη στην Κρήτη και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι της ομάδας που δεν είχε καμία συνοχή.
Στο πρώτο παιχνίδι το ματς ήταν ισορροπημένο χωρίς να βγουν βέβαια ιδιαίτερες φάσεις μπρος στις δύο εστίες αλλά στην επανάληψη ο Κισσαμικός εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα των Τρικάλων και χτύπησε τρεις φορές υποχρεώνοντας τον ΑΟΤ σε οδυνηρή ήττα.
ΑΟΧ Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζούλης, Φουάσης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης (71′ Σάλιακας), Ξύδας (78′ Βρεττός), Χαλκιαδάκης, Λέο (83′ Λεμονής)
Τρίκαλα (Πέτρος Στοΐλας): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Πίντο, Βέρτζος, Μάκος, Τσιάρας (75′ Ανδρεόπουλος), Σαχινίδης, Γροντής (61′ Ν” Λουντουλού), Γιαννιτσάνης, Ζγκούρι (75′ Ντακόλ)

sportrikala.gr