Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο «ΑΧΙΛΛΕΥΣ» Τρικάλων στους προκριματικούς αγώνες Τραμπολίνουκαι Διπλού Μίνι Τράμππου γίνανε στις 18 & 19 Μαρτίου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Στους αγώνες συμμετείχαν 18 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες και όλοι  πήραν την πρόκριση για τους τελικούς αγώνες. Αργυρό μετάλλιο επίσης απέσπασε η Ψαρρή Ασπασία στο αγώνισμα του Τραμπολίνου. Οι υπόλοιπες αθλήτριεςπήραν την πρόκριση για τους τελικούς αγώνες  Τραμπολίνου και Διπλού Μίνι Τράμπ. Στην κατηγορία των Παγκορασίδων Β΄συμμετείχαν οι αθλήτριες Αντωνίου Στεφανία, Βασιλείου Μαριέτα, Βουγιούκα Φωτεινή, καιΜπαντίκου Αθηνά. Στην κατηγορία των Παγκορασίδων Α΄ συμμετείχαν οι αθλήτριεςΕυαγγελακοπούλου Άρτεμις,Δρούγκα Κωνσταντίνα, Τζιμούρτου Μαρία και ΤζιώληΒένια. Η ομάδα των κορασίδων με τις αθλήτριες Κατσαρού Αριάδνη, Κοντούλη Μαρία, Κουρκούνη Δήμητρα και Ρομπιέ Άννα-Μαρία όπως επίσης και η Νεάνιδα Χασιώτη Αναστασία πήραν το εισιτήριο για τους Πανελλήνιους αγώνες Τραμπολίνου. Πρόκριση επίσης για τους τελικούς αγώνες πήραν και τα αγόρια του Συλλόγου Σιακαβάρας Αθανάσιος και Καραθάνος Δημήτρης.
Ο Πρόεδρος Πήχος Βασίλειος πάντα κοντά στους αθλητές και τις αθλήτριες,τους συνεχάρη όλους και τον προπονητή Μέλλο Βασίλη και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν ανάλογες επιτυχίες και στους επόμενους αγώνες.
 Ο «ΑΧΙΛΛΕΥΣ» Τρικάλων με την εμπειρία 34 ετών τόσο στον μαζικό αθλητισμό όσο και στον αγωνιστικό στα αθλήματα της Ενόργανης Γυμναστικής και του Τραμπολίνου δίνει τις βάσεις στα παιδιά για την σωστή σωματική διάπλαση, ακέραιο χαρακτήρα και αυτοπεποίθηση. Τηλέφωνα Συλλόγου 24310-72240, & 6987116521.