Τα Τρίκαλα είχαν διάθεση, είχαν πάθος, είχαν συσπείρωση αλλά όλα αυτά δεν έφταναν στο παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο Βέροια μιας και οι επιλογές της ομάδας ήταν ελάχιστες λόγω της αποψίλωσης και αποδυνάμωσης της ομάδας από τον Ηλία Αϊβάζογλου.

Οι «κυανέρυθροι» έκαναν κατάθεση ψυχής, ειδικά οι πιτσιρικάδες με μπροστάρη τον Ιωαννίδη ήταν συγκλονιστικοί αλλά όλα αυτά δεν αρκούσαν απέναντι σε μία καλά οργανωμένη ομάδα.

Το χειροκρότημα των φιλάθλων ήταν η καλύτερη επιβράβευση για τους παίκτες των Τρικάλων που έχουν πάρει την κατάσταση πάνω της προκειμένου να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Ο Ηλίας Αϊβάζογλου ήταν στο γήπεδο και καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα έγινε στόχος αποδοκιμασιών για την κατάσταση στην οποία έχει φέρει την ομάδα…

Το παιχνίδι

Η Βέροια στην πρώτη της ουσιαστικά επίθεση βρήκε δίχτυα όταν ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας της Ημαθίας Πασάς εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην καρδιά της άμυνας των Τρικάλων και με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Περλέσι για να σημειώσει το 0-1.

Τα Τρίκαλα δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και είχαν την ευκαιρία να φτάσουν στην ισοφάριση στο 27’ όταν σουτ του Μπαξεβάνου έφυγε άουτ…

Ισοφάριση με Ελευθεριάδη

Τα Τρίκαλα εχασαν τον Ευθυμίου με τραυματισμό πριν κλείσει το ημίχρονο αλλά στο 54’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ελευθεριάδη που βρήκε πάνω στην κίνηση την μπαλα σε σέντρα του Πέλκα. Το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες των Τρικάλων και τους φιλάθλους.

Στο …καπάκι 1-2

Τα Τρίκαλα δεν χάρηκαν πολύ.Σε μία φάση που δεν μύριζε γκολ στο 59’ ο Μούργο ευνοήθηκε από τις κόντρες και με μακρινό σουτ σημείωσε το 1-2.

Στην συνέχεια τα Τρίκαλα προδομένα και από τις δυνάμεις τους και την απουσία εναλλακτικών λύσεων δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν με την Βέροια να χάνει κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά τον Περλέσι να είναι σε εξαιρετική κατάσταση  μη επιτρέποντας να σημειώσει άλλο τέρμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.  Ανδριανός (Αχαΐας) με βοηθούς τους κ.κ. Μπαλτά, Οικονόμου (Αχαΐας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μπαξεβάνο του ΑΟΤ και  Πεταυράκη της Βέροιας

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Περλέσι, Σανδραβέλης, Νιάρος. Ριζογιάννης, Ντιαλόσι, Ελευθεριάδης, Πέλκας, Ιωαννίδης, Κεχαγιάς, Ευθυμίου (38’ λ. τρ. Μυλόπουλος, 72΄ λ. τρ. Μανίσογλου), Μπαξεβάνος (87’ Γκοβίνας)

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (90’ Μπλέτσας), Μούργος (90’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (82’ Κάτσε), Φοφανά (64’ Πόζογλου), Πασάς (90’ Καπνίδης)

sportrikala.gr