H αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας της Άμιλλας έχει ως εξής:
Το Σάββατο η ομάδα των Γυναικών αντιμετώπισε την ομάδα του Απολλώνιου Λάρισας στο κλειστό της Μπάρας και έχασε με 3-0 σετ. Κάνοντας αρκετά λάθη ειδικά στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, οι παίκτριες της τρικαλινής ομάδας έχασαν από μια ομάδα που είχε πιο έμπειρες αθλήτριες. Να σημειωθεί ότι στην ομάδα των γυναικών της Άμιλλας οι περισσότερες αθλήτριες είναι παγκορασίδες, ηλικίας πρώτης και δευτέρας Γυμνασίου.
 Τα σετ 25-20,  25-21, 25-20. Η σύνθεση για την ομάδα της Άμιλλας: Γάτσια Χ., Γούλα Π., Κουκούλα Γ., Αδάμου Ε., Μανθοπούλου Ε., Βάρα Σ., Προβίδα Ε., Πάνου Δ., Μπουκουράκη Ε.,  Μανώλη Ε., Παπαζήση Σ., Ζησοπούλου Δ.
Την Κυριακή η ομάδα των ανδρών αντιμετώπισε στη Μπάρα, για το πρωτάθλημα της Β’  εθνικής κατηγορίας, την ομάδα του Φιλαθλητικού Λαμίας και έχασε με 3-1 σετ (20-25, 23-25, 25-16, 16-25). Το παιχνίδι είχε αρκετό θέαμα για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Η ομάδα της Άμιλλας μην έχοντας σταθερή απόδοση και κάνοντας αρκετά λάθη έχασε σχετικά εύκολα από τους Λαμιώτες. Η σύνθεση για την Άμιλλα: Γούλας Ε., Τεντολούρης Α., Λιάνος Α., Ζησόπουλος Φ., Μπουρλιός Σ., Κελεπούρης Φ., Γραβάνης Δ.
Το βράδυ της Κυριακής η ομάδα των παίδων της Άμιλλας αγωνίστηκε στο Βόλο με την ομάδα της Αργώς από την οποία έχασε με 3-0 σετ (25-18, 25-20, 25-18).Η σύνθεση για την ομάδα της Άμιλλας:  Τσιγαρίδας Λ., Ηλιόπουλος Ν., Ζησόπουλος Φ., Πετσιάς Α., Ανδρεόπουλος Σ., Κελεπούρης Φ., Μιχαλίτση Α., Παπαδημητρίου Ε., Ψαρρής Θ.
Ο προπονητής της ομάδας της Άμιλλας Θέμης Γούλας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Η μεγαλύτερη επιτυχία για την Άμιλλα  φέτος είναι ότι μπόρεσε να συμμετάσχει με ομάδες σε όλες τις κατηγορίες των γυναικών και των ανδρών. Είναι επίτευγμα μια νεοσύστατη ομάδα να μπορέσει να πετύχει αυτό το στόχο. Εμείς τα καταφέραμε και είμαστε περήφανοι για αυτό. Πέρα από αυτό προσπαθούμε με αργά και σταθερά βήματα να βρούμε την αγωνιστική μας ταυτότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει πάρα πολύ υλικό παικτών-τριών, τα παιδιά έχουν διάθεση για δουλειά, η προπόνηση είναι ποιοτική  και είναι θέμα χρόνου να ‘θρουν οι καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα.»