Άλλη μία νίκη σε φιλικό παιχνίδι πήραν τα Τρίκαλα την Κυριακή (10/9), κερδίζοντας εκτός έδρας τον Αστέρα Αμαλιάδας με 2-0.
Οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ στο 22', με τον Τζόκιτς να τροφοδοτεί τον Τσίπρα, ο οποίος βρήκε δίχτυα με διαγώνιο σουτ.
Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία στο 45'+1, όταν ο Κέρι δέχθηκε την πάσα του Τόρες και έκανε το διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να περνά παράλληλα από την εστία του Αποστολίδη.
Στο 49' ο ΑΟΤ άγγιξε το 0-2, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ μετά το δυνατό σουτ του Τόμιτς, για να τα καταφέρει τελικά ο Ζγκούρι στο 67' με γυριστή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από σέντρα του Τσίπρα.
Ο Ζγκούρι είδε τον Καβουσάκη να σταματά με τα πόδια το σουτ που επιχείρησε στο 77', ενώ για τον Αστέρα ο Κυριάκος είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ στο 88', για να διώξει με τις γροθιές ο Αθανασόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Τίμος Καβακάς): Καβουσάκης, Κασάπης, Μπανούσης, Παγώνης (46' Μπουζούρας), Αρβανίτης, Ρόβας (64' Κασνέτσι), Μπουτσικάκης (50' Παπαδόπουλος), Τόρες (46' Σταθάτος), Κέρι (46' Κυριάκος), Μπαρμπαρούσης (50'Αγκίμ), Μαρουκάκης (46' Μπουρντουζάν).
ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης (46' Αθανασόπουλος), Γιαννίτσης, Κοτσώνης, Τόμιτς (60' Μυρσινιάς), Τζόκιτς (60' Ντιατά), Τεγούσης (78' Ζήσης), Ανδρεόπουλος, Αναστασόπουλος (82' Κατσαντώνης), Γροντής (72' Μανώλης), Τσίπρας (82' Παρθένης), Σιαλμάς (46' Ζγκούρι).

(*) φωτογραφία από goaltrikala.gr

a-sports.gr