Το κέντρο αποκατάστασης «Άγιος Λουκάς ο Ιατρός» θα είναι επίσημος συνεργάτης της ΚΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.
Ιδρύθηκε στις 20-7-2011 στα  Τρίκαλα και στεγάζεται στο Κέντρο των Τρικάλων στην οδό Καρανάσιου 11 σε τριώροφο κτίριο 640 τμ. Στόχος του Κέντρου είναι η  εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων αποκατάστασης σε περιπτώσεις  μυοσκελετικών, νευρολογικών και ρευματολογικών  παθήσεων. Διευθύνεται από ιατρό Φυσίατρο και συνεργάζεται με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και με φυσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτή, εργοθεραπευτές, Γυμναστές Ειδικής Αγωγής, Νοσηλευτές, Ψυχολόγο, Κοινωνική Λειτουργό κ.α. έτσι ώστε η ομάδα να να καλύπτει όλο το φάσμα της Αποκατάστασης.
Διαθέτει ειδικά τμήματα  τα οποία είναι  πλήρως εξοπλισμένα και άρτια στελεχωμένα από εξειδικευμένο προσωπικό και  καλύπτει τις ανάγκες προς θεραπεία όλων εκείνων των περιστατικών που χρήζουν αποκατάστασης τόσο σε επίπεδο διάγνωσης – εκτίμησης όσο και σε επίπεδο θεραπείας. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως είναι το μοναδικό στην Θεσσαλία πιστοποιημένο Κέντρο HILTERAPIA (LASER πολύ υψηλής ισχύος), Σύστημα DRX9000 (πρότυπη μη χειρουργική θεραπείαμέσης), Διαγνωστικό Υπέρηχο, Πελματογράφο,CPM, Σύστημα αξιολόγησης σπονδυλικής στήλης χωρίς ακτινοβολία spinalmouse, Κρουστικό Υπέρηχο, Δίσκο ιδιοδεκτικότητας και πάρα πολλά άλλα μηχανήματα με τα οποία παίρνονται τα καλύτερα δυνατά θεραπευτικά αποτελέσματα.
Παρέχει επίσης υπηρεσίες φυσικοθεραπείας σε χώρο 200 τ.μ. με δυνατότητα θεραπείας έως 100 ασθενών την ημέρα.