Πρωταρχικός στόχος του σημερινού φιλικού με τον Άρη ήταν να βοηθηθεί ο μικρός Κωνσταντίνος με την προσέλευση του κόσμου να μην αυτή που αναμενόταν ωστόσο για την ώρα και την εποχή ήταν ικανοποιητική.
Από εκεί και πέρα βγήκαν σίγουρα και αρκετά συμπεράσματα από τους δύο προπονητές στο δυνατό φιλικό τεστ.
Ο Άρης νίκησε με 1-0 και έδειξε πιο έτοιμος σε σχέση με τα Τρίκαλα των πολλών νέων προσώπων που προσπαθούν ακόμη να βρουν τον βηματισμό τους.
Ειδικά στο πρώτο μέρος οι «κυανέρυθροι» δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου ενώ τα πράγματα στην επανάληψη βελτιώθηκαν αρκετά ιδίως μετά την είσοδο του Τόμιτς που δείχνει στοιχεία πολύ ικανού ποδοσφαιριστή αλλά και του Ντιατά.
Το μεγάλο πρόβλημα των Τρικάλων ήταν βασικά στο κέντρο μιας και όλοι οι επιτελικοί ήταν εκτός ενώ ο Μίλιεβιτς κινήθηκε σε ρηχά νερά. Από  εκεί και πέρα μοιραία δεν τροφοδοτήθηκαν και οι επιθετικοί που απείλησαν ελάχιστα.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 18’ ο Διαμαντόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Μουμίν από τον Αναστασόπουλο.
Τρίκαλα (Σ. Αντωνίου): Αθανασόπουλος, Βέρτζος (80΄Γκαλίτσιος), Κοτσώνης (46΄Γιαννίτσης), Πάνος, Γκόλιας, Αναστασόπουλος (46΄Τεγούσης), Τσιάρας, Γροντής (70΄Τόμιτς), Μίλιεβιτς (74΄Ντιατά), Τσίπρας (64΄Ζγκούρι), Καπό
Αρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης (46΄Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος (64΄Τσουμάνης), Σόουζα, Δεληζήσης (34΄ αναγκαστική Μαραγκός), Τζανακάκης (46΄Μπούρμπος), Νίκιτς, Μουμίν (82΄Νέτο), Μπαργκάν (64΄Πασάς), Κάσσος (64΄Ντούνης), Στεφάνοβιτς (64΄Λώττας), Διαμαντόπουλος (64΄Καπνίδης, 80΄Κλιγγόπουλος)
sportrikala.gr