Δεύτερο φιλικό παιχνίδι σε δεύτερη σερί ήμερα έδωσαν τα Τρίκαλα, κερδίζοντας και πάλι.
Το απόγευμα της Κυριακής (1/10), λοιπόν, οι «κυανέρυθροι» επιβλήθηκαν εντός έδρας της Βέροιας με 1-0, με τον Σωτήρη Αντωνίου να χρησιμοποιεί όσους δεν αγωνίστηκαν στη σαββατιάτικη (30/9) επικράτηση ενάντια στην Αναγέννηση Καρδίτσας.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Τόμιτς στο 19', για να έρθει το γκολ στο 33' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόλια.
Οι Ημαθιώτες είχαν σημαντική ευκαιρία για το 1-1 στο 60', καθώς ο Λίταινας εκτέλεσε φάουλ και η κεφαλιά του Ντεέρ πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 68' το δυνατό σουτ του Ζγκούρι για λογαριαμό του ΑΟΤ ήταν για λίγο άστοχο.
Τέλος, στο 90'+1 η «Βασίλισσα του Βορρά» άγγιξε την ισοφάριση, με την μπάλα ύστερα από το μακρινό σουτ του Δαμιανάκη να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.
TΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος (75' Βουτσελάς), Βέρτζος, Γκαλίτσιος, Γκόλιας, Τόμιτς (84' Τσιμπούκας), Μανώλης (73' Μυρσινιάς), Τζόκιτς (80' Κατσαντώνης), Τσιάρας, Ντίνας (80' Παρθένης), Μπουντόπουλος (46' Ντιατά), Ζγκούρι (69' Ζήσης).
ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκόζης, Κοζάκης (73' Βάλις), Καψάλης, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Λάσκαρης, Ουνγιαλίδης, Ρούνεϊ, Μπλέτσας, Μπαστιάνος, Λίταινας (63' Γιαμόα)
Έπαιξαν και οι: Λαζόπουλος, Νύκταρης, Ντεέρ, Οφέι.

Πηγή ΦΩΤΟ: goaltrikala.gr

a-sports.gr