Χθες έπαιξε τον τελευταίο αγώνα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και οδήγησε με τους 25 πόντους που πέτυχε τα Τρίκαλα στη νίκη με 84-67 επί του Απόλλωνα Πατρών, σήμερα η Μπρίντιζι ανακοίνωσε την απόκτηση του Όβι Σόκο.
«Η Enel Basket Brindisi ανακοινώνει ότι απόκτησε ως το τέλος αυτής της αγωνιστικής περιόδου τον Βρετανό παίκτη Όβι Σόκο» αναφέρεται στην ενημέρωση της ιταλικής ομάδας.
«Ο Σόκο είναι ένα νεαρό ταλέντο, που ήξερε να επιβάλει τα αθλητικά προσόντα του σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως είναι το ελληνικό» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Αλεσάντρο Τζουλιάνι.
«Με την ενέργειά του μπορεί να έχει μια σημαντική συμβολή σε αυτό το τελευταίο μέρος της σεζόν. Το να τον έχουμε εδώ στο Μπρίντιζι τον επόμενο μήνα, θα μας δώσει την ευκαιρία να αξιολογήσουμε καθημερινά τη δυναμική του, ακόμη και από την οπτική της ένταξής του στο ρόστερ για την επόμενη περίοδο» συμπλήρωσε.
Ο Σοκό αναμενόταν στο Μπρίντιζι σήμερα το μεσημέρι, ενώ η παρουσίασή του στο κοινό της ομάδας θα γίνει απόψε, πριν από την έναρξη του αγώνα με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.