Τα Χριστούγεννα είναι μέρες γιορτής, χαλάρωσης, διακοπών, αλλά και μία καλή ευκαιρία να απολαύσουμε περισσότερο χρόνο με το άλλο μας μισό, χωρίς τις έννοιες, το επαγγελματικό άγχος και την πίεση της καθημερινότητας. Τώρα με τα καυτά χριστουγεννιάτικα εσώρουχα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-string μπορείτε να κάνετε τις προσωπικές σας στιγμές ακόμη πιο μοναδικές και πικάντικες, επιλέγοντας τα πιο hot κομμάτια σε απίθανες προσφορές.

Κάντε πραγματικά Καλά Χριστούγεννα με τα καυτά χριστουγεννιάτικα εσώρουχα του e-string. Δείτε στη συνέχεια τις 3+1 top seller επιλογές του καταστήματος και κάντε τις γιορτινές σας νύχτες αξέχαστες!

Santa Baby

Δεν γίνονται σέξι Χριστούγεννα χωρίς στολή αγιοβασιλίτσας και το σετ με babydoll και σκουφάκι σα χαρακτηριστικά γιορτινά χρώματα, είναι τα απόλυτα χριστουγεννιάτικα εσώρουχα που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα ζευγάρι. Δώστε στο τραγούδι Santa Baby της Kylie Minogue, την δική σας προσωπική νότα και κάντε την πιο καυτή γιορτινή εμφάνιση για τον αγαπημένο σας.

Naughty not Nice

Το απόλυτο σετάκι αγιοβασιλίτσας με τοπ και φουστίτσα, είναι από τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα εσώρουχα που έχουν γίνει ανάρπαστα και τη φετινή σεζόν. Η κόκκινη γυναικεία στολή LIVCO SANTAS BODYDOLLY αναδεικνύει το ερωτικό σας ταπεραμέντο και βάζει φωτιά στις νύχτες σας και τα φετινά Χριστούγεννα.

Φωτιά στα κόκκινα

Από τα πιο καυτά χριστουγεννιάτικα εσώρουχα, το ολόσωμο καλσόν Livco Magali σε φλογερό κόκκινο χρώμα και με γιορτινές λεπτομέρειες, είναι η ιδανική πρόταση για αξέχαστες βραδιές. Διχτυωτό, με λευκά φτερά και άνοιγμα στο στήθος με φιογκάκι, η top seller επιλογή που θα λάτρέψετε.

 

Ρούντολφ το ελαφάκι

Δεν είναι μόνο γυναικεία τα χριστουγεννιάτικα εσώρουχα, αφού με την απίθανη στολή τάρανδος μπορούν τώρα και οι άνδρες να μπουν για τα καλά στο πνεύμα των γιορτών. Hot κόκκινο μποξεράκι με ρυθμιζόμενες τιράντες και δώρο στέκα με κερατάκια για την πιο σέξι και διασκεδαστική στολή Ρούντολφ που φορέσατε ποτέ. Βρείτε την στο ηλεκτρονικό κατάστημα estring και θα έρθει στο χώρο σας σε διακριτική συσκευασία και οικονομικές τιμές.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα e-string και αποκτήστε στο χώρο σας τα πιο hot χριστουγεννιάτικα εσώρουχα γυναικεία και ανδρικά, σε χαμηλές τιμές και σε διακριτική συσκευασία.