Πρωτοβουλία συγγενών των θυμάτων στο έγκλημα των Tεμπών προαναγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς, ζητώντας από τον κόσμο να συμπαρασταθεί στον αγώνα για την απόδοση δικαιοσύνης.

Ο πατέρας και θείος τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, με μία σπαρακτική ανάρτηση, μιλά για την ανάγκη να υπάρξει διαμαρτυρία στους δρόμους, καθώς έρχονται κρίσιμες απολογίες στον ανακριτή

Γράφει ο Νίκος Πλακιάς:

«Οι αγκαλιές μας προς τους δικούς μας χάθηκαν για πάντα. Αυτές οι αγκαλιές που όλο αυτό το διάστημα γίνονταν και δικές σας αγκαλιές που σας χρειαστούν. Περιμένοντας και τις επόμενες ημέρες διότι θα έχουμε κρίσιμες απολογίες στο ανακριτικό κομμάτι, θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους. Πρέπει να είστε όλοι εκεί όχι για εμάς αλλά για αυτές τις αγκαλιές. Αρχές Νοεμβρίου και περιμένοντας την κατάλληλη ημερομηνία σε συνεννόηση με τις άλλες οικογένειες που θα ενημερώσουμε που και ποτέ . Εσεις θα ειστε η αιχμή του δόρατος. Χωρίς εσάς δυστυχώς θα είναι πολύ πιο δύσκολα όσο και αν προσπαθήσουμε οι οικογένειες. Και γνωρίζετε ότι έχουμε προσπαθήσει παρά πολύ. Χωρίς τις προσπάθειες των οικογενειών δεν θα γνωρίζατε τίποτα !!! Και αυτό το ξέρετε».