Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων κοντά στον Ποσειδώνα συνδυαστικά με τον Ήλιο λίγο πριν περάσει στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να σας βάλουν στην διαδικασία να θελήσετε να μείνετε αποστασιοποιημένη/ος από τις καταστάσεις. Σεβαστείτε αυτή την ώθηση και ασχοληθείτε μόνο με ότι είναι απολύτως απαραίτητο να γίνει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ενθαρρύνουν να ασχοληθείτε με πιο προσωπικά ζητήματα και να προχωρήσετε πιο χαλαρά το πρόγραμμά σας. Αξιολογείστε τις σκέψεις σας βάσει την αντικειμενικότητά τους πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.  

Για τους Ταύρους, στο κέντρο κοινωνικών δραστηριοτήτων ή/και εξελίξεων θα μπορούσατε να έχετε μπει το τελευταίο διάστημα. Άλλα άτομα και ομάδες ανθρώπων θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά ενισχύοντας την ισορροπία που θέλετε να νιώσετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας.

Για τους Διδύμους, επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με χάρη και ηρεμία. Συνδεθείτε με τους άλλους ανθρώπους και συντονιστείτε με ότι σας ενώνει παρά με ότι σας χωρίζει.

Για τους Καρκίνους, μια φιλοσοφική στάση απέναντι στα γεγονότα που ενεργοποιούνται αυτή τη στιγμή θα ήταν ιδανική. Εμβαθύνετε χωρίς όρια και πλαίσιο και δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική.

Για τους Λέοντες, σημαντικές αλλαγές καλείστε να κάνετε σήμερα ξεκινώντας από τα βαθύτερα συναισθήματα που νιώθετε. Η πρόοδος θα έρθει αλλά θα χρειαστεί πρώτα να κάνετε κάποιες διεργασίες περισσότερο εσωτερικές.

Για τους Παρθένους, τα πράγματα σιγά σιγά θα μπουν σε μια σειρά τώρα με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή ανάδρομο να σας βάζει στην διαδικασία να κάνετε απαραίτητες αλλαγές. Σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να προχωρήσουν αρκεί να είστε αντικειμενικά τοποθετημένη/ος στο δρόμο που επιλέγετε.

Για τους Ζυγούς, διάφορα πράγματα αλλάζουν το τελευταίο διάστημα και εσείς προσπαθείτε να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες. Μείνετε σε σταθερά εδάφη ώστε να κάνετε βήματα τα οποία μπορούν αντικειμενικά να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε προς στόχους και προσωπικές επιθυμίες.

Για τους Σκορπιούς, νέοι τρόποι σύνδεσης με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας είναι εφικτοί αρκεί να αποφασίσετε προς ποία οδό θέλετε να κινηθείτε. Είναι σημαντικό να έχετε ανθρώπους δίπλα σας με τους οποίους μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα.

Για τους Τοξότες, θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής έχουν κινητοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες και θα πρέπει να κινηθείτε ιδιαίτερα προσεκτικά και ευέλικτα. Δεν είναι ανάγκη να τακτοποιήσετε ότι εκκρεμότητες υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Θα σας δοθούν και άλλες ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον γιαυτό κινηθείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θέλετε να μεταφέρετε τα μηνύματά σας. Η ευαισθησία σας θα λειτουργήσει καταλυτικά στο αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Για τους Υδροχόους, οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με τις προσωπικές σας αξίες έρχονται στο προσκήνιο. Η οδός που ακολουθείτε δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, ωστόσο μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις αν έχετε το χέρι στην καρδιά σας.  

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιό φέρνει στην επιφάνεια βαθύτερες επιθυμίες οι οποίες ζητούν να βρουν δημιουργικό τρόπο έκφρασης. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είστε σε επαφή με τους στόχους σας και να προσπαθήσετε να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να οργανωθείτε κατάλληλα.