Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντάς σας σε επαφή με βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες. Δώστε χώρο σε ότι σας ικανοποιεί και δημιουργεί μια αίσθηση πληρότητας κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η ανάγκη να περάσετε όμορφα και να γίνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα μονοπωλήσει σήμερα. Κάντε ότι νιώθετε πως είναι καλύτερο για εσάς αλλά προσέξτε να μην λειτουργήσετε υπερεγωτικά.

Για τους Ταύρους, η σημερινή ημέρα δεν είναι κατάλληλη για τελεσίδικες αποφάσεις. Μια υπερβολή υπάρχει στον αέρα και εσείς θα πρέπει να είστε πολύ καλά γειωμένη/ος για να μπορέσετε να κάνετε το σωστό και ωφέλιμο για εσάς.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία και οι μετακινήσεις σήμερα θα πρέπει να γίνουν με προσοχή λόγω του Ερμή που ετοιμάζεται να αναδρομήσει σε λίγο. Προγραμματίστε τα πάντα και αφήστε ελεύθερο χρόνο αλλά και χώρο για τα απρόβλεπτα που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σας αναμοχλεύοντας τον συναισθηματικό σας κόσμο. Ιδιαίτερα ευεργετικό για εσάς μιας και έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με βαθύτερες ανάγκες σας.

Για τους Λέοντες, διάφορες σκέψεις προκύπτουν τις τελευταίες ημέρες και εσείς οφείλετε να είστε περισσότερο διαλλακτική/ός και λιγότερο κάθετη/ος. Ασχοληθείτε με κάτι που σας γεμίζει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.  

Για τους Παρθένους, πολλές σκέψεις υπάρχουν στο κεφάλι σας αυτή τη περίοδο και σήμερα ίσως να είναι λίγο βασανιστικές. Είναι στο χέρι σας προς ποία κατεύθυνση θα κινηθείτε καθώς επίσης και αν θα βάλετε την Παρθενίσια ιδιότητα της «ταξινόμησης» σε λειτουργία ή αφεθείτε να σας παρασύρουν χαοτικές καταστάσεις.

Για τους Ζυγούς, η δυναμική της ημέρας σας ωθεί να κάνετε καλό σχεδιασμό, δίνονται ευκαιρίες για να έρθετε σε επαφή με άλλους ανθρώπους και να περάσετε όμορφα. Οργανωθείτε καλά και κρατήστε χρήσιμες ισορροπίες.

Για τους Σκορπιούς, διάφορα ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα ενδέχεται σήμερα να έρθουν στο προσκήνιο. Προσπαθήστε να απομονώσετε το «δραματικό» μέρος τους και δείτε τα πάντα από την ρεαλιστική τους πλευρά.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να πάρετε χαρά και να ξεφύγετε από τα τρέχοντα θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε να είναι καλά μελετημένες, γιατί ενδέχεται να κάνετε κάποιο λάθος και να μετανιώσετε στο τέλος.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων και αποφύγετε οτιδήποτε σας φορτίζει σε όλα τα επίπεδα. Κινηθείτε όσο πιο αυτόνομα γίνεται και μετρημένη/ος στο πως εκφράζεστε.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά σήμερα μπορεί να σας ρουφήξουν την ενέργεια γιαυτό κινηθείτε με ιδιαίτερη ασφάλεια και κάντε μόνο ότι επείγει και δεν παίρνει αναβολή.

Για τους Ιχθύες, παρόλο που κάτι μπροστά σας μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενο εσείς θα πρέπει να κρατήσετε μικρό καλάθι. Μπορεί να αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε αλλά θα μπορούσε να είναι και μια φούσκα που σε λίγο θα σκάσει απογοητεύοντάς σας. Μείνετε σε μια ασφαλή οδό.