Οι κυβερνητικοί έρχονται κάθε τόσο στη Λάρισα και χρησιμοποιούν τις εξαγγελίες ως ένα είδος …μασάζ για τους Θεσσαλούς, οι οποίοι περιμένουν έργα αλλά έργα δεν βλέπουν.

Ο δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, στη σύσκεψη που έγινε στην Περιφέρεια το βράδυ της Παρασκευής, μόλις αντίκρυσε τον υφυπουργό Υποδομών Νίκο Ταχιάο να στέκει αγέρωχος στα υπερυψωμένα έδρανα της αίθουσας του Συμβουλίου, αντέδρασε σαν …σεληνιασμένος.

O εφιάλτης του Αβραμόπουλου, που τις νύχτες τον κάνει να πετάγεται από το κρεββάτι, λέγεται γέφυρα Διάβας, λίγο έξω από την Καλαμπάκα. Παρότι η γέφυρα ήταν έργο μόλις δυο ετών, δεν άντεξε τα νερά του Daniel με αποτέλεσμα 25 χωριά της περιοχής να παραμένουν αποκλεισμένα. «Μου είχες υποσχεθεί ότι η εργολαβία θα ξεκινούσε το αργότερο το Πάσχα, αλλά δεν έγινε τίποτα» του είπε οργισμένος ο Καλαμπακιώτης όταν έλαβε τον λόγο και μάλιστα σε πρώτο ενικό: «Σε ξαναπήρα τηλέφωνο και μου ανέφερες ξεκινάμε εντός της άνοιξης. Αφού πέρασε και η άνοιξη με διαβεβαίωσες ότι η γέφυρα θα ξεκινήσει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου… Σε ρωτάω τι ήρθες να κάνεις εδώ σήμερα…».

Αν ο Αβραμόπουλος με τον Ταχιάο, -που σημειωτέο αμφότεροι είναι Νεοδημοκράτες-,τύχαινε να βρεθούν μόνοι τους στο ασανσέρ της Περιφέρειας, πολύ φοβούμαστε πως όταν θα άνοιγε η πόρτα όρθιος θα έβγαινε μόνο ο Αβραμόπουλος …

Από τη στήλη kampos Land, Κώστας Τόλης, kosmoslarissa.gr