Σήμερα αποφύγετε σημαντικές δράσεις μεταξύ 3μιση και 5μιση το μεσημέρι. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα αρχίσει να ενεργοποιεί την αυριανή Πανσέληνο οπότε προσπαθήστε να είστε απόλυτα αντικειμενική/ός στις σκέψεις και τις δράσεις που κάνετε χωρίς άσκοπες φορτίσεις και υπερβολές.  Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα σας δίνετε η ευκαιρία μέσα από εξωτερικά γεγονότα και εσωτερικές διεργασίες να έρθετε σε επαφή με βαθύτερες σας ανάγκες. Η αποδοχή των καταστάσεων μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε έναν προσωπικό μετασχηματισμό διευκολύνοντας όχι μόνο την δική σας ζωή στο σήμερα αλλά και των ανθρώπων που έχετε κοντά σας.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στον Σκορπιό απέναντι από το ζώδιο σας πό το απόγευμα και μετά καθώς και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό πιέζουν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και αυτή είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες με τους άλλους ανθρώπους. Βγείτε από την ζώνη ασφαλείας για να μπορέσει να μπει φρέσκος αέρας στην ζωή σας.

Για τους Διδύμους, η καινοτομία μπορεί να δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις σε ζητήματα εργασίας και γενικότερα στις καθημερινές σας συνήθειες. Σήμερα μπορείτε να δείτε τα πράγματα περισσότερο ρεαλιστικά από μια άλλη στιγμή, στοχεύοντας στη καλύτερη εξέλιξη τους.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη σας να εκφραστείτε αυθόρμητα προς μια κατεύθυνση που σας εξιτάρει είναι έντονη σήμερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως διανύετε μια περίοδο που μπορείτε να απελευθερώσετε την πλούσια φαντασία σας σε ένα δημιουργικό εγχείρημα αλλά τις τελικές δράσεις καλό θα είναι να περιμένετε να ορθοδρομήσει ο Ερμής σε λίγες ημέρες.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στον Σκορπιό από το απόγευμα και μετά σας βοηθά να εξερευνήσετε συναισθηματικά εδάφη, τα οποία για κάποιους λόγους είτε δεν μπορούσατε να το κάνετε μέχρι τώρα είτε δεν είχατε όλα τα απαραίτητα εφόδια στα χέρια σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε εμπιστοσύνη στην ροή και να μην μπλοκάρετε την διαδικασία.

Για τους Παρθένους, αυτή την στιγμή μεγάλες εμπνεύσεις έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις και μπορούν να σας αναζωογονήσουν. Ωστόσο καλό θα ήταν να κάνετε τις απαραίτητες διαδικασίες και διεργασίες μόνη/ος σας μέχρι να ολοκληρώσετε τις σκέψεις σας και να είστε σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε, πριν το ανακοινώνετε στους άλλους γύρω σας.

Για τους Ζυγούς, νέα στοιχεία προστίθενται αυτή την στιγμή με σκοπό να μπορέσετε να δείτε καινούργιους τρόπους να φέρετε συναισθηματική ή υλική ασφάλεια στην ζωή σας. Νέα σημεία αναφοράς σας φέρνουν πιο κοντά με τις πραγματικές αξίες της ζωής σας.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας από το απόγευμα και μετά συνδυαστικά με το υπόλοιπο πλανητικό ενεργειακό σας σπρώχνουν στα δικά σας σκοτάδια και βάθη με σκοπό να τα εξερευνήσετε και να τα αντιμετωπίσετε με επιδεξιότητα. Η επιφυλακτικότητά είναι έντονη εκ φύσεως και αυτή την στιγμή είναι χρήσιμη στις διεργασίες που κάνετε.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στον Σκορπιό σας βοηθά να κάνετε ένα είδος εκκαθάρισης σε προσωπικό επίπεδο. Αυτή την στιγμή μπορείτε με επιδεξιότητα να δείτε τι θέλετε να κρατήσετε στην ζωή σας και τι να αφήσετε πίσω, Τι είναι αυτό που μπορείτε να επιδιορθώσετε και τι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να είναι χρήσιμο πια στην ζωή σας.

Για τους Αιγόκερους, ο ουράνιος θόλος και η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα δίνει την δυνατότητα να βγείτε προς τα έξω. Στο δύσκολο έργο που έχετε, αυτή την στιγμή, μπορείτε να προσθέσετε συνεργασίες σημαντικές που θα σας τονώσουν και θα ανυψώσουν δημιουργικά το εγχείρημα που ασχολείστε ειδικά μετά το πέρας του ανάδρομου Ερμή.

Για τους Υδροχόους, βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια και χρειάζεται να ξέρετε εκ των προτέρων, τι θα τις κάνετε. Η προσπάθεια να εναρμονίσετε την εσωτερική σας αποστολή με την εξωτερική σας κατεύθυνση θα είναι πιο εύκολη αν γνωρίζετε τα εφόδια σας καθώς και τον στόχο που πρέπει να επιτύχετε.

Για τους Ιχθύες, πολλά πράγματα θέλετε να ανακαλύψετε αυτή την στιγμή σχετικά με τον τρόπο που θα φέρετε στην ζωή σας την ευημερία και θα πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει. Η κατανόηση, η μάθηση, η εξειδίκευση είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να αφήσετε πεποιθήσεις και στεγανά πίσω σας, κάνοντας ένα βήμα μπροστά.