Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Ιχθύων μαζί με τον Ποσειδώνα και κοντά στον Δία. Τα συναισθήματα που νιώθετε παίρνουν πιο ήπιες αποχρώσεις και η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα δυνατή. Χειριστείτε τα πράγματα με επιδεξιότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, η Σελήνη στους Ιχθύες μαζί με τον Ποσειδώνα θολώνει τα νερά για οποιαδήποτε εξωτερική δράση θέλετε να κάνετε σήμερα. Ωστόσο είναι η καλύτερη στιγμή να αναθεωρήσετε καταστάσεις ή να δείτε με τα μάτια της καρδιάς σας ανεξάρτητα την αντικειμενικότητα των πραγμάτων.

Για τους Ταύρους, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε ένα όνειρο, μια επιθυμία σας. Μπορεί ο δρόμος να μην είναι απόλυτα ξεκάθαρος ή να χρειάζεται να έχετε τα φώτα της ομίχλης ανοιχτά αλλά είναι σίγουρο πως η καρδιά σας ξέρει προς ποία κατεύθυνση πρέπει να πάτε. Προσπαθήστε να μην χάσετε την αντικειμενικότητά σας.

Για τους Διδύμους, επαγγελματικά θέματα σήμερα μπορεί να μην είναι εύκολο να τακτοποιηθούν ή να σας γεννηθούν απορίες σχετικά. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για δράσεις σε αυτόν τον τομέα αλλά είναι πολύ καλή στιγμή για αναθεωρήσεις σχετικά με το τί πραγματικά θέλετε να ασχοληθείτε και να δώσετε την ενέργεια σας αυτή τη στιγμή.

Για τους Καρκίνους, καλή ημέρα να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να αφήσετε την φαντασία σας να σας ταξιδέψει. Μπορεί να μην είναι εύκολο να γειώσετε καταστάσεις και να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά σήμερα αλλά έχετε την ευκαιρία να εμπνευστείτε νέες ιδέες στους τομείς που σας ενδιαφέρουν.

Για τους Λέοντες, δύσκολη ημέρα για πολύ πρακτικά θέματα σήμερα και σίγουρα το έχετε νιώσει από πολύ πρωί σήμερα. Ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες καλό θα είναι να προχωρήσετε με αισιοδοξία. Είναι καλή στιγμή να εμπνευστείτε τρόπους με τους οποίους θα έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αυτή την στιγμή κάτι σας κρατάει σε απόσταση.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες απέναντι από το ζώδιο σας κάτι που μπορεί να έχει δημιουργήσει μια σχετική σύγχυση στο πρόγραμμά σας. Οι λεπτομέρειες δεν θα κάνουν μεγάλη διαφορά, αλλά είναι απαραίτητες για να είστε σίγουρη/ος για την αποτελεσματικότητά σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το πάτε λίγο πιο χαλαρά.

Για τους Ζυγούς, σήμερα επιλέξτε να κάνετε ένα πρόγραμμα βατό χωρίς υπερβολές γιατί μπερδέματα και καθυστερήσεις μπορεί να μπλοκάρουν την ροή. Ωστόσο είναι πολύ καλή ημέρα να ασχοληθείτε με την αισθητική πλευρά ενός θέματος ή με κάτι καλλιτεχνικό.

Για τους Σκορπιούς, ακόμη αν έχετε υπολογίσει ένα πιο στέρεο και γειωμένο πρόγραμμα, τα πλανητικά δρώμενα έχουν το δικό τους. Καλύτερα να αφεθείτε στην ροή και τα δημιουργικά ενδεχόμενα που θα έρθουν είτε χτυπώντας την πόρτα σας είτε μέσα από δικές σας εμπνεύσεις.

Για τους Τοξότες, ζητήματα σπιτιού ή κάτι που αφορά τη προσωπική σας ζωή σήμερα μπορεί να σας απασχολήσουν . Ασχοληθείτε με πράγματα που θέλετε κυρίως να αλλάξετε. Πχ φτιάξτε ένα δωμάτιο πιο όμορφο και πιο ανάλαφρο, αφαιρώντας οτιδήποτε βαραίνει τον χώρο αλλά την δική σας ενέργεια.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα είναι πολύ σημαντική και μπορεί να σας ξεμπλοκάρει από ζητήματα που σας απασχολούν. Τα χρονοδιαγράμματα δεν είναι στο μενού της ημέρας, απεναντίας αφεθείτε στην ροή και σε κάτι το οποίο θα είναι πραγματικά διαφορετικό και σας δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας.  

Για τους Υδροχόους, ο πειραματισμός είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας και μπορείτε να προχωρήσετε καταστάσεις, όμως μέσα από δράσεις οι οποίες θα είναι περισσότερο ανάλαφρες και ταιριάζουν με τις ευαισθησίες σας. Προσοχή σε οικονομικά θέματα. Μην ανοιχτείτε σε θέματα που αφορούν γενικότερα αξίες.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, κοντά στον Δία, σας μεταφέρει σε άλλη γη σε άλλα μέρη δίνοντας εμπνεύσεις και ιδέες για νέα δημιουργικά ενδεχόμενα. Αφεθείτε στην ροή και εκπλήξτε τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας.