Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Λέοντα αναζωπυρώνοντας βαθύτερες επιθυμίες. Η σχέση της με τον Άρη μπορεί να φέρει ανυπομονησία ή τάση υπερβολής, ωστόσο μείνετε σταθερή/ός στην οδό η οποία σας φέρνει χαρά και ικανοποίηση κυρίως από τα δημιουργήματά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας σήμερα, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να κάνετε πράγματα από τα οποία παίρνετε χαρά. Η αίσθηση υπερβολής θα είναι παρούσα, γιαυτό προσπαθήστε να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας.  

Για τους Ταύρους, μπορεί να ασχολείστε με διάφορα πράγματα σήμερα, ωστόσο ο νους σας είναι σε προσωπικά ζητήματα. Καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις αυτή τη στιγμή ακόμη και αν πιστεύετε πως έχετε υπολογίσει όλα τα δεδομένα.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα με τους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας θα μπορούσε να είναι ευνοική με κάποιον τρόπο. Εσείς, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να είστε ανοιχτή/ός σε προτάσεις και να εξετάσετε τα πράγματα από την αντικειμενική τους πλευρά.

Για τους Καρκίνους, ζητήματα που αφορούν τις αξίες σας ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα είτε αφορούν συναισθηματικά είτε υλικά θέματα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε αντικειμενικά τί είναι ωφέλιμο για εσάς να κάνετε αυτή τη στιγμή.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας έχει φέρει έναν αέρα ανανέωσης. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και δείτε τις καταστάσεις με αισιοδοξία. Οι σκέψεις που κάνετε θα μπορούσαν να σας φανούν πολύ χρήσιμες.

Για τους Παρθένους, διάφορες σκέψεις κάνετε σήμερα ειδικά για ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια που θέλετε να νιώσετε αυτή τη στιγμή είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι ο καταλληλότερος χρόνος για αναθεωρήσεις και σχεδιασμό νέων στρατηγικών.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να δείτε φίλους και ανθρώπους με τους οποίους σας συνδέει ένας κοινός στόχος. Η ανάγκη να νιώσετε χαρά και να πάρετε ικανοποίηση θα οδηγεί τα βήματά σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δώστε χώρο στις σκέψεις σας και αφουγκραστείτε την στιγμή πριν προβείτε σε συγκεκριμένες δράσεις. Είναι σίγουρο πως εκ φύσεως δεν θα κάνατε παρορμητικές κινήσεις, ωστόσο λόγω των πλανητικών δρώμενων θα χρειαστεί να είστε περισσότερο προσεκτική/ός από ότι είστε συνήθως.

Για τους Τοξότες, γενικότερα εσείς με την αισιοδοξία σας και την θετική σας στάση μπορείτε να επωφελείστε από τις καταστάσεις και να κάνετε όμορφα πράγματα. Το μόνο που θα χρειαστεί σήμερα είναι να μην ρισκάρετε για τον οποιοδήποτε λόγο.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες σκέψεις και προσωπικές επιθυμίες ενδέχεται σήμερα να έρθουν στην επιφάνεια ζητώντας χώρο να αναπτυχθούν. Μπορεί γενικότερα να είστε προσεκτική/ός και γειωμένη/ος ωστόσο σήμερα υπάρχει η τάση να πάρετε κάποιο ρίσκο, το οποίο δεν είναι σίγουρο πως θα έχει το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Με σύνεση και φειδώ οι ενέργειές σας.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη απέναντί σας φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα σε τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους προς διεκπεραίωση. Μια τάση υπερβολής είναι παρούσα, οπότε καλό θα είναι να σταθείτε στις καταστάσεις απόλυτα αντικειμενικά και οριοθετημένα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα υπάρχει η εύνοια να ασχοληθείτε με κάτι που αφορά την εργασία σας ή μια καθημερινή σας δραστηριότητα. Επιλέξτε αυτό που μπορεί αντικειμενικά να προχωρήσει και βάλτε όλη την δημιουργική σας φαντασία. Είναι σίγουρο πως θα παραχθεί κάτι που θα σας χαροποιήσει.