Η Αφροδίτη βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Καρκίνου και λίγο πριν προχωρήσει στον Λέοντα θα σχηματίσει ένα άκρως ρομαντικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων που θα κορυφωθεί στις 11/07/2024 και θα έχει επιρροή περίπου +/- 3 ημέρες. Από αυτή την όψη θα ευνοηθούν κυρίως οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 27η έως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για να μάθετε σε ποιο ζώδιο και σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους γενέθλιους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Συμπόνια, κατανόηση και ρομαντισμός

Η όψη αυτή αυτή θα μας υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να βάζουμε στην άκρη τον εγωισμό και να λειτουργούμε με γνώμονα όσα νιώθουμε. Οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες για να συμφιλιωθούμε με πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή μας, να επιλύσουμε τις διαφορές μας και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας. Δεν θα διστάσουμε λοιπόν να ανοίξουμε την καρδιά μας, να εξομολογηθούμε τον έρωτα μας ή να δείξουμε το ενδιαφέρον και τη στοργή μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ο Ποσειδώνας θα βγάλει προς τα έξω τις ευαισθησίες μας και θα αναδείξει τη συμπονετική μας φύση. Οι σχέσεις τώρα χαρακτηρίζονται από κατανόηση κι ενσυναίσθηση και γι’ αυτό δύσκολα θα υπάρξουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

Έκφραση μέσω της τέχνης

Η καλύτερη διέξοδος αυτές τις ημέρες θα είναι η μουσική, το θέατρο, αλλά και η τέχνη γενικότερα και ίσως για κάποιους από εσάς να είναι πιο εύκολο να εκφραστείτε μέσω αυτών. Ένα τραγούδι, ένα ποίημα, μια ταινία είναι οι καλύτεροι τρόποι για να πείτε όσα νιώθετε στους άλλους και να εκφράσετε όσα αισθάνεστε και δε χωράνε σε λόγια. Ελάτε λοιπόν πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε, χαλαρώστε και απολαύστε όμορφες στιγμές μαζί τους, αφήνοντας στην άκρη όλα εκείνα που σας έχουν δυσαρεστήσει. Αν είστε καλλιτέχνες, αυτή η όψη θα σας δώσει έμπνευση και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας.

Ας πάμε λοιπόν να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από το τρίγωνο του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη και πώς μπορούν να το αξιοποιήσουν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και αυτό το διάστημα σας βοηθάει να αποκαταστήσετε την αρμονία και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνας από τους Ιχθύς θα φέρει ρομαντισμό και ζεστασιά και θα νιώσετε ότι οι άλλοι ανταποκρίνονται στα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ γι’ αυτό. Όλα θα κυλάνε πιο ομαλά και θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας και να εκφράσετε όλα όσα σκέφτεστε, αλλά κυρίως όσα νιώθετε. Είναι λοιπόν η ώρα να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες σας και να δείξετε στους άλλους τι κρύβεται στην καρδιά σας. Να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα το εκτιμήσουν και θα σας δείξουν κι εκείνοι με τη σειρά τους τι αισθάνονται για εσάς. Εάν το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί με κάποιο πρόσωπο ή υπήρξαν εντάσεις και τσακωμοί, οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να επιλύσετε τις διαφορές σας και να δώσετε συγχώρεση ο ένας στον άλλον, αφού δε χωράνε εγωισμοί κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα. Θα ακούστε ομορφιά λόγια που θα απαλύνουν τις πληγές σας και θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ήρεμοι και ασφαλείς. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με την πιο ευάλωτη πλευρά σας και θα σας υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να συνδέεστε συναισθηματικά με τους άλλους. Δώστε μεγάλη σημασία σε επαφές που κάνετε τώρα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί μπορεί με κάποιο τρόπο να σας βοηθήσουν να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 29η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα είναι μια όψη πολύ ξεχωριστή όψη για εσάς. Ο ρομαντισμός θα είναι στα ύψη και θα νιώσετε ότι σας κατακλύζουν τα πιο όμορφα συναισθήματα. Οι ημέρες αυτές θα σας δώσουν την ευκαιρία να επιλύσετε διαφωνίες και να συμφιλιωθείτε με πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί τα γεγονότα αυτών των ημερών να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και να σας αλλάξουν την κοσμοθεωρία! Μπορεί να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά ή να κάνετε μια όμορφη νέα γνωριμία μέσα σε ένα ταξίδι που θα δώσει ένα καινούριο νόημα στην καθημερινότητα σας. Ίσως να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας πυροδοτήσει όμορφα συναισθήματα και θα νιώσετε ότι νοιάζεται πραγματικά για εσάς, αφού δεν προσπαθεί να επιβληθεί ή να σας καταπιέσει. Το κλίμα των ημερών θα είναι αρκετά ήρεμο και θα είστε πρόθυμοι να μπείτε ο ένας στη θέση του άλλου, να γνωριστείτε καλύτερα και να επιλύσετε τις διαφορές σας με αισιοδοξία και καλή διάθεση. Επιπλέον, στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και θα έχετε δίπλα σας άτομα τα οποία συμμερίζονται το όραμα και τα όνειρα σας και θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε σε αυτά και να τα πραγματοποιήσετε. Θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 29η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας με την Αφροδίτη θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις σχέσεις σας και θα σας προσφέρουν όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Το κλίμα των ημερών θα είναι πολύ ρομαντικό και θα νιώσετε την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να βγάλετε προς τα έξω τις ευαισθησίες που κρύβετε μέσα σας. Θα νιώσετε ότι ο σύντροφος σας είναι εκεί για εσάς και μπορεί να σας κατανοήσει και να μπει στη θέση σας. Εάν λοιπόν τις προηγούμενες ημέρες είχατε απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον ή υπήρξε ένταση μεταξύ σας, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τα βρείτε, να δώσετε συγχώρεση ή να παραδεχτείτε τα λάθη και τις αδυναμίες σας. Εάν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό οι ημέρες αυτές να σας φέρουν πιο κοντά με ένα πρόσωπο που θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και θα βιώσετε μαζί του/ης στιγμές που θυμίζουν παραμύθι και σας κάνουν να ξεφεύγετε από την πραγματικότητα. Ίσως να ακούσετε λόγια που θα σας γαληνέψουν και θα σας καθησυχάσουν ή να νιώσετε εσείς οι ίδιοι την ανάγκη να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας χωρίς να αισθανθείτε ευάλωτοι ή αδύναμοι. Εκτός από τις διαπροσωπικές σχέσεις, αυτή η όψη μπορεί να φέρει έμπνευση στο επαγγελματικό κομμάτι ή γνωριμίες με άτομα τα οποία θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε τις ιδέες σας και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να είστε δεκτικοί και να μην κλείνεστε στον εαυτό σας μόνο και μόνο από ανασφάλεια. Θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 29η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ημέρες αυτές θα είναι άκρως ερωτικές και παθιασμένες για εσάς, αγαπητοί Ιχθύες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο μπορεί να φέρει συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή γνωριμίες με άτομα που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε προς τα έξω την πιο ρομαντική και αισθησιακή σας πλευρά. Εάν σας ενδιαφέρει πολύ κάποιος/α, αυτές τις ημέρες θα μπορέσετε με κάποιο τρόπο να έρθετε πιο κοντά του/ης και θα νιώσετε την επιθυμία να εξομολογηθείτε τον έρωτα σας. Άλλωστε, το πιθανότερο είναι να έχετε την ανταπόκριση που θέλατε και να νιώσετε επιθυμητοί ή να ακούσετε όμορφα λόγια που θα σας γλυκάνουν. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να αναζωπυρώσετε το πάθος σας, να εκφράσετε ο ένας στον άλλον τα συναισθήματα σας και να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας χαλαρώσουν. Θα νιώσετε πολύ πιο άνετα μέσα στη σχέση σας και θα αισθανθείτε ότι το άλλο άτομο σας καταλαβαίνει απόλυτα και μπορεί να μπει στη θέση σας. Αντίστοιχα, κι εσείς θα είστε πρόθυμοι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφεθείτε άνευ όρων στο συναίσθημα. Με λίγα λόγια, αυτές οι ημέρες σας καλούν να βγείτε εκεί έξω, να ανοίξετε την καρδιά και να ερωτευτείτε χωρίς φόβο και δισταγμό. Επιπλέον, αυτές οι όψεις θα σας ενισχύσουν τη δημιουργικότητα σας και θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε τα ταλέντα σας, επομένως αν είστε καλλιτέχνες οι ημέρες αυτές θα είναι πολύ παραγωγικές για εσάς και θα σας δώσουν απεριόριστη έμπνευση, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 29η μοίρα.