Χρυσό μετάλλιο από την Ολυμπιονίκη Φανή Τζέλη στην Ολυμπιακή κατ.-57 με καταπληκτικό παίξιμο για 4 ματς, όπου τα κέρδισε με μεγάλη ευκολία. Έπειτα από μια σειρά ατυχιών με κυριότερη θέμα υγείας επέστρεψε καλύτερη από ποτέ, δείχνοντας με εμφατικό τρόπο ότι παραμένει η καλύτερη της Ελλάδας, ξαναβάζοντσς πλώρη για πάλι για τα σπουδαία.

Η πρωτιά της εξασφαλίζει την συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Σερβία.

Ασημένιο μετάλλιο από την Μαρία Τζέλη παίζοντας 5 καταπληκτικούς αγώνες και ενώ είχε το Χρυσό στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα "έκανε δωρο" το Χρυσό σε μια στιγμή χαλάρωσης...έδειξε όμως ότι παραμένει κι αυτή μια από τις Κορυφαίες αθλήτριες της χώρας και αποδεικνύει σε όλους ότι δεν είναι τυχαία η διαδρομή της σ αυτήν την μικρή κιόλας ηλικία.

Δηλώσεις Νίκου Παϊταρίδη

"Φανταστικές και οι δύο Πρωταθλήτριες Φανή Τζέλη και Μαρία Τζέλη σε ένα καταπληκτικό για μας Πρωτάθλημα, πλην των 3 δευτερόλεπτων. Δουλέψαμε πολύ την τακτική μας, ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκαν κυρίως οι συνεργάτες μου Γιώργος Βαργιάμης και Εύα Παϊταρίδου, και τα κορίτσια έκαναν φανταστική δουλειά με τρομερές εμφανίσεις. Η Φανή με περίπατο καθώς η διαφορά με τις αντιπάλους ήταν μεγάλη, και ήταν η καλύτερη Φανή μέχρι σήμερα σε απόδοση, ενώ η Μαρία σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατηγορία ηττήθηκε στον Τελικό ενώ κέρδιζε 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος σε μια στιγμή απροσεξίας. Μεγάλη ατυχία, αφού άξιζε κι αυτή το Χρυσό. Η Φανή πλέον θα προσπαθήσει την Διάκριση με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκο.Για πολλά ακόμη χρόνια τα δύο κορίτσια θα είναι στην κορυφή και μαλιστα σε διεθνές επιπεδο)".

Για μια ακόμη φορά αθλητής του ΣΟΑΤ θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα Α/Γ της χώρας μας σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και είμαστε περήφανοι γι αυτό αφού το Τρικαλινό Ταεκβοντό και γενικότερα ο Τρικαλινός Αθλητισμός εκπροσωπείται για πολλοστή φορά στις κορυφαίες αθλητικες διοργανώσεις.
Τις αθλήτριες συνόδευσαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πάτρα ο Δάσκαλος Νίκος Παϊταρίδης και ο Γιώργος Βαργιάμης.
Το ΔΣ του Συλλόγου, το Τεχνικό τιμ και όλη η οικογένεια του ΣΟΑΤ συγχαίρουν θερμά τις Αθλήτριες και τις οικογένειες τους για τα εξαιρετικά αποτελέσματα.