Για μεγαλύτερο βηματισμό του ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη στο τιμόνι του κόμματος, έκανε λόγο ο πρώην βουλευτής Γιώργος Οικονόμου.

Μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ανέφερε πως το μεγάλο στοίχημα τώρα πια είναι όλοι μαζί να αποτελέσουν την προοδευτική πρόταση για τη χώρα .

Ειδικότερα ο κ. Οικονόμου ανέφερε τα ακόλουθα:

« Η καθαρή νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη αποτελεί εγγύηση πως το ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει ενωμένο και θα συνεχίσει με πιο μεγάλα βήματα τη σταθερά ανοδική του πορεία. Είναι ορατό πλέον πως το ΠΑΣΟΚ είναι η ουσιαστική αξιωματική αντιπολίτευση. Το πώς ο επανεκλεγείς αρχηγός θα αξιοποιήσει τη νίκη του, μένει να φανεί.

Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να αναλάβει το ρόλο της προοδευτικής πρότασης για τη χώρα, το περιμένει η κοινωνία από εμάς. Το κάλεσμα μας είναι και προς τα αριστερά και προς τα δεξιά.

Το μόνο που θα τονίσω είναι ότι στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει χώρος για μεγαλοστελέχη που μας πρόδωσαν και πλήγωσαν τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ. Ούτε για Ραγκούση, ούτε Λοβέρδο ούτε Σπίρτζη, κανείς δεν τους θέλει. Οι ευκαιρίες θα υπάρχουν μόνο για όσους μάτωσαν για το κόμμα, όχι αυτούς που ψάχνανε αλλού καρέκλες.

Είμαι εδώ να δώσω τις μάχες για το ΠΑΣΟΚ και προφανώς θα ξαναείμαι υποψήφιος βουλευτής. Όπως και θα ήμουνα όποιος και να έβγαινε πρόεδρος. Είμαι πρώτα ΠΑΣΟΚ και μετά με το Νίκο Ανδρουλάκη.»