Το ξεκίνημα της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα αν ανήκετε στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου, αφού στις 19/09/2023 ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα. Η όψη αυτή θολώνει την κρίση μας και δημιουργεί ασάφειες και μπερδέματα στα ερωτικά μας. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγουμε σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας και να θυμόμαστε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Στις 21/09/2023 το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μιλάει για έντονες και παθιασμένες καταστάσεις. Επιπλέον, είμαστε οπλισμένοι με αποφασιστικότητα να κάνουμε ωφέλιμες αλλαγές και ξεκαθαρίσματα μέσα στις σχέσεις μας. Στις 23/09/2023 ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό και μπαίνουμε επίσημα στο Φθινόπωρο. Το ζώδιο του Ζυγού συμβολίζει την επιθυμία για συντροφικότητα και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας και μας δίνει το κίνητρο να αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες και να έρθουμε πιο κοντά στο ταίρι μας. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μας καλεί να ανοίξουμε την καρδιά μας και να πιστέψουμε στην αγάπη, γιατί μόνο έτσι θα θεραπεύσουμε τα τραύματα μας και θα απαλύνουμε πληγές του παρελθόντος. Ωστόσο, η εβδομάδα κλείνει με την αντίθεση Άρη-Χείρωνα στις 24/09/2023, μια όψη που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους. Μπορεί λοιπόν να νιώσουμε ευάλωτοι ή να έχουμε αμυντικοί συμπεριφορά απέναντι σε όποιον προσπαθεί να μας προσεγγίσει. Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε περισσότερη κατανόηση και να μην είμαστε σκληροί απέναντι στους άλλους αλλά και στον ίδιο μας τον εαυτό.

ΚΡΙΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είναι τώρα στο επίκεντρο, αφού ο Ήλιος από τις 23/09 μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού. Από τώρα και για τον επόμενο μήνα λοιπόν θα νιώσετε πιο έντονη την ανάγκη για μοίρασμα και συντροφικότητα. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση ή σε έναν γάμο θα ρίξετε τους τόνους, θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και θα επιλύσετε τυχόν προβλήματα χωρίς εντάσεις και τσακωμούς. Την ίδια ημέρα το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα θα γλυκάνει την καρδιά σας και θα απαλύνει ένα τραύμα που σας κρατάει πίσω. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό αυτή την ημέρα να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας κάνει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα. Ωστόσο, η Κυριακή έχει μια πιο «πικρή» γεύση για κάποιους από εσάς, καθώς η αντίθεση Άρη-Χείρωνα μιλάει για ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας και να φέρουν συγκρούσεις. Προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να κατανοήσετε το άτομο που έχετε απέναντι σας, χωρίς όμως να καταπιέσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας σάς χαρίζει έντονες ερωτικές στιγμές και σας δίνει το κίνητρο και την αποφασιστικότητα να διεκδικήσετε ένα πρόσωπο ή να εκφράσετε τα θέλω σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια δυνατή νέα γνωριμία ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για εσάς. Σε κάθε περίπτωση, είναι η στιγμή που πρέπει να κάνετε ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα στην ερωτική σας ζωή. Στις 23/09 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα θα σας βοηθήσει να ανοίξετε την καρδιά σας και να δείξετε τα συναισθήματα σας στους άλλους. Τώρα είναι η ώρα να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν και να βάλετε στην άκρη όλα όσα σας έχουν πικράνει. Αν έχετε παράπονα από ένα πρόσωπο, αυτή η όψη θα σας γλυκάνει και θα σας δώσει την ευκαιρία να συνδεθείτε πιο βαθιά και ουσιαστικά με το άτομο που έχετε απέναντι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και δημιουργεί μπερδέματα στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι από ένα πρόσωπο ή να αφεθείτε σε μια κατάσταση που δεν ήταν τελικά αυτό που είχατε στο μυαλό σας. Είναι σημαντικό να διαχωρίσετε την πραγματικότητα από τις φαντασιώσεις σας και να μη βιαστείτε να επενδύσετε σε ανθρώπους που είναι ασταθείς. Από τις 23/09 ο Ήλιος εισέρχεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού και εγκαινιάζει μια πιο ερωτική περίοδο για εσάς, με αυτοπεποίθηση στα ύψη. Από τώρα και για τον επόμενο μήνα θα είστε πιο εκδηλωτικοί και θα νιώσετε την επιθυμία να βγείτε έξω, να φλερτάρετε ή να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα φέρνει επαφές, συναντήσεις ή μηνύματα που θα σας χαροποιήσουν και μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο από το διαδίκτυο. Οι φίλοι θα είναι δίπλα σας και θα σας υποστηρίξουν, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 21/09 είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη για εσάς, γιατί θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις αλλά και τα συναισθήματα σας στους άλλους. Θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, θα κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις και θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να έχετε μια παθιασμένη ερωτική συνάντηση. Από τις 23/09 ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό και για τον επόμενο μήνα το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο σπίτι και στην οικογενειακή σας ζωή. Τώρα το συναίσθημα έχει τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις σας και θα αναζητήσετε τρόπους για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή στους οικείους σας. Ωστόσο, η εβδομάδα θα κλείσει με την αντίθεση Άρη-Χείρωνα, μια όψη που μπορεί να πυροδοτήσει ανασφάλειες και να φέρει στην επιφάνεια πληγές από το παρελθόν. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να αποφύγετε τις συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα και να κρατήσετε στο πλάι σας ανθρώπους που σας προσφέρουν σιγουριά και συναισθηματική ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 23/09 εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό για εσάς σημαίνει ο επόμενος μήνας θα είναι έντονος κοινωνικά και γεμάτος ραντεβού, επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις. Θα είστε σε μια πιο εξωστρεφή φάση και θα νιώσετε την επιθυμία να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο ή να κάνετε νέες γνωριμίες. Αν είστε μέσα σε μια σχέση, ο Ήλιος στον Ζυγό θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και να εκφράσετε σκέψεις και συναισθήματα με μεγαλύτερη ειλικρίνεια. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο της Αφροδίτης από το δικό σας ζώδιο με τον Χείρωνα από τον Κριό είναι μια όψη που σας βοηθάει να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που σας πίκραναν και να δείτε όσα συμβαίνουν μέσα από μια πιο αισιόδοξη ματιά. Θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, θα κάνετε το επόμενο βήμα στον έρωτα και αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να έχετε μια όμορφη συνάντηση ή μια νέα γνωριμία που θα σας βοηθήσει να επουλώσετε τραύματα του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας και αυτό σημαίνει ότι το τοπίο είναι θολό και μπορεί εύκολα να εξαπατηθείτε ή να παρασυρθείτε σε μπερδεμένες καταστάσεις. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και να κρατάτε μικρό καλάθι απέναντι σε μεγάλες υποσχέσεις ή σε ανθρώπους που μοιάζουν ιδανικοί. Στις 21/09 το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σας χαρίζει δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Τώρα είναι βέβαιο ότι μπορείτε να κατακτήσετε όποιον/α επιθυμείτε και να διεκδικήσετε τα θέλω σας με επιτυχία. Τώρα νιώθετε ότι έχετε τις καταστάσεις υπό τον έλεγχο σας και ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε από τους άλλους και από τις σχέσεις σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να έχετε μια παθιασμένη ερωτική συνάντηση ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας αγγίξει σε βάθος, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να έρθετε πιο κοντά και να ισχυροποιήσετε τον δεσμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα είστε οι πρωταγωνιστές/ριες αφού στις 23/09 ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας. Ο Ήλιος σας χαρίζει λάμψη, ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας, θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και δεν θα διστάσετε να πάρετε ξανά τις καταστάσεις στα χέρια σας. Ο επόμενος μήνας προσφέρεται για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα τα βρείτε με τον εαυτό σας και θα βάλετε σε πρώτο πλάνο τις προσωπικές σας επιθυμίες. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα φέρνει κοντά σας υποστηρικτικούς ανθρώπους και φίλους που θα σας ανακουφίσουν και θα σας βοηθήσουν να επουλώσετε τα τραύματα σας. Είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο. Ωστόσο, η αντίθεση Άρη-Χείρωνα στις 24/09 μπορεί να ρίξει την αυτοπεποίθηση σας και να σας κάνει πιο ευάλωτους. Προσπαθήστε λοιπόν να μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας κατακλύσουν, γιατί έτσι μπορεί να απομακρύνετε από κοντά σας ένα πρόσωπο που νοιάζεται για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο να διανύει τις τελευταίες ημέρες στο ζώδιο της Παρθένου, οι φίλοι και η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο. Μπορεί αυτές τις ημέρες κάποιοι από εσάς να κάνετε μια ρομαντική γνωριμία μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο, όμως καλό θα είναι να είστε πιο συγκρατημένοι και να μην βιαστείτε να κάνετε σχέδια ή να επενδύσετε σε ένα πρόσωπο εάν δεν σας δείξει τις αληθινές του προθέσεις. Στις 21/09 με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να έχετε μια συνάντηση που θα σας δώσει κάποιες απαντήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε μια ερωτική εξομολόγηση από ένα φιλικό πρόσωπο. Από τις 23/09 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει ένας πιο εσωστρεφής μήνας για εσάς, επομένως είναι μια ευκαιρία να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να αποσυμπιεστείτε. Εκμεταλλευτείτε τον Ήλιο στον Ζυγό για να κάνετε μια ενδοσκόπηση, να κλείσετε κύκλους και να κρατήσετε μακριά σας όσους δεν σας κάνουν καλό στην ψυχική σας ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις από την πλευρά σας, αφού η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα στις 19/09 σας φέρνει αντιμέτωπους με διλήμματα και μπερδέματα. Θα νιώσετε ότι όλα είναι πολύ ρευστά τώρα και θα δυσκολευτείτε να πάρετε μια συγκεκριμένη απόφαση. Θα είναι προτιμότερο να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματα σας ή τις φαντασιώσεις σας. Στις 23/09 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό σημαίνει ότι ο επόμενος μήνας θα φέρει στο επίκεντρο την κοινωνική σας ζωή. Θα έχετε τους φίλους και υποστηρικτικούς ανθρώπους στο πλευρό σας και δεν αποκλείεται να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το διαδίκτυο. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία που θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να προχωρήσετε μπροστά με περισσότερη αισιοδοξία. Ωστόσο, η αντίθεση Άρη-Χείρωνα στις 24/09 μπορεί να φέρει εντάσεις με το ταίρι σας ή με ένα φιλικό πρόσωπο, επομένως είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να ακούσετε με προσοχή ο ένας τον άλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα αυτή την εβδομάδα σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα πολύ ουσιαστικό ξεκαθάρισμα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να κρατήσετε κοντά σας εκείνα τα άτομα που σας εμπνέουν και σας βοηθάνε με κάποιο τρόπο να πάτε παρακάτω στη ζωή σας. Τώρα θα είστε οπλισμένοι με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και αποφασιστικότητα και θα νιώσετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα χωρίς να έρθετε σε σύγκρουση με τους άλλους. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για να πάρετε ρίσκα, να κάνετε το επόμενο βήμα στον έρωτα ή να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο. Στις 23/09 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σας βοηθάει να καταπολεμήσετε τις ανασφάλειες σας και να συμφιλιωθείτε με μια κατάσταση που μέχρι τώρα σας πλήγωνε. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να επανασυνδεθείτε με ένα πρόσωπο ή να κάνετε και νέα ερωτική γνωριμία που θα σας αγγίξει βαθιά. Ωστόσο, η αντίθεση Άρη-Χείρωνα στις 24/09 μπορεί να φέρει συγκρούσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, επομένως προσπαθήστε να επιλύσετε τα ζητήματα που θα προκύψουν αποφεύγοντας τις ακραίες αντιδράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

H εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το δυναμικό τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 21/09, μια όψη που σας δημιουργεί την επιθυμία να κάνετε ξεκαθαρίσματα στη συναισθηματική σας ζωή, να κλείσετε κύκλους και να εμβαθύνετε στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε μια κρυφή συνάντηση με ένα πρόσωπο που θα ανεβάσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση. Από τις 23/09 ο Ήλιος εισέρχεται στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού και αυτό σημαίνει ότι θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε ρίσκα και να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ο επόμενος μήνας προσφέρεται για να κάνετε σχέδια για το μέλλον, να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να φέρει μια συμφιλίωση, μια όμορφη συνάντηση ή ακόμα και μια νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους. Σε κάθε περίπτωση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επουλώσετε τα τραύματα σας, αρκεί να ανοίξετε την καρδιά σας και να είστε πρόθυμοι να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Υπάρχει μια αίσθηση αβεβαιότητας στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αφού στις 19/09 ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο. Μπορεί λοιπόν να νιώσετε ότι οι καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες και θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή. Ίσως θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να προσπαθήσετε να βάλετε μπροστά τη λογική, όσο δύσκολο κι αν είναι κάτι τέτοιο για εσάς. Στις 21/09 το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα αλλάζει το τοπίο και σας βοηθάει να γίνετε πιο αποφασιστικοί στις κινήσεις σας. Τώρα θα μπορέσετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε και να δείξετε τις προθέσεις σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα είναι καθοριστική για τη ζωή σας. Από τις 23/09 ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού μιλάει για πάθος, ένταση και ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση. Επιπλέον, θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στη σχέση σας, αφού θέλετε μια πιο ουσιαστική σύνδεση με το άτομο που έχετε απέναντι σας.

asibiliou.gr