Ο Λαογραφικός Χορευτικός Ομιλος Ασκληπιός, διοργανώνει τον ετήσιο χορό του, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 8 μ.μ. στο κοσμικό κέντρο «Λείριο» στο Μεγαλοχώρι.

Κορυφαίοι και καταξιωμένοι μουσικοί και ερμηνευτές θα κρατήσουν συντροφιά τους φίλους και τις φίλες του Ασκληπιού, ώστε να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά, με πολύ χορό, γλέντι και ξεφάντωμα.

Η δημοτική και λαϊκή ορχήστρα αποτελείται από τον παραδοσιακό τραγουδιστή Χρυσόστομο Μητροπάνο, Χρήστο Κιτσόπουλο κλαρίνο, Σωτήρη Γοργογέτα τραγούδι, Μίλτο Κρανιά μπουζούκι, Δημήτρη Καλλιάρα κανονάκι και τραγούδι, Μάριο Σαρακατσάνο λαούτο – τραγούδι, Στέφανο Γεωργίου βιολί, Ζήση Περικλή λαούτο – κιθάρα και Γεωργίου Κώστα κρουστά.

Στην αρχή το πρόγραμμα θα ανοίξουν τα χορευτικά τμήματα του ομίλου, θα κοπεί η πρωτοχρονιάτική πίτα του Ασκληπιού και στη συνέχεια η βράδια θα είναι αφιερωμένη σε όλο τον κόσμο, που θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.

Επίσης θα γίνει και η καθιερωμένη λαχειοφόρος με πάρα πολλά δώρα – προσφορές καταστημάτων της πόλης μας, αλλά και του Συλλόγου.