Από τα «Ακρα» στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής πολιτικής δραστηριότητας, επιθυμεί να φτάσει η γνωστή δημοσιογράφος και φιλόλογος κ. Βίκυ Φλέσσα.
Κατερχόμενη στις ευρωεκλογές του 2019 ως υποψήφια με τη ΝΔ, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Μαΐου 2019 τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.
Η συζήτηση ήταν άμεση, στοχευμένη και ουσιαστική, αφού περιστράφηκε στα σημεία, στα οποία επιθυμεί να δώσει βαρύτητα η κ. Φλέσσα: πολιτισμός, τοπική πρωτοτυπία, γενική προβολή της χώρας με αξιοποίηση επί μέρους αναγνωρίσιμων δεδομένων.
Ειδικά για τον Δήμο Τρικκαίων, αυτή η δράση μπορεί να περιλαμβάνει τον Ασκληπιό, τα ποδήλατα ή τεχνολογικές καινοτομίες. Ακριβώς, δηλαδή τα στοιχεία που, όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, ήδη προωθεί και αξιοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων, με στοχευμένες δράσεις και προσπάθειες.
Η κ. Φλέσσα, επίσης, ανέφερε πως ο Δήμαρχος Τρικκαίων θα πρέπει να θεωρεί ως δεδομένη τη στήριξή της στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου, επιθυμώντας να συμβάλλει η ίδια στην ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Δήμου.
Παρόντες στη συνάντηση, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων κ. Μιχάλης Λάππας, οι αντιδήμαρχοι κ. Παπανικολάου και Ψύχος και ο υπ. Περιφερειακός σύμβουλος κ. Στ. Λάσκος.